Paard- en Lifecoaching voor ieder lid van het gezin

El Paco
Noordwijkerhout

El Paco is de praktijk voor Life- en Paardencoaching voor ieder lid binnen het gezin die om welke reden dan ook uit balans is geraakt. Daarbij geloof ik in de kracht van paarden, de ultieme spiegel om je nieuwe inzichten te geven.

Iedereen komt wel eens op een punt dat het niet zo lekker loopt. Dit kan door relatieve simpele gebeurtenissen gebeuren, maar ook door meer ingrijpende, zoals ziekte, overlijden, of relationele problemen. El Paco biedt Coaching en Begeleiding voor iedereen binnen een gezin die daar behoefte aan heeft. We gaan samen aan de slag met de thema’s die spelen, met als doel nieuwe inzichten te verkrijgen om daarna zelf weer verder te kunnen. Vaak zie je dat de harmonie binnen het gezin ook weer een boost krijgt. Ik geloof daarbij in de kracht van de paarden om mensen te helpen groeien.

Paardencoaching is een vorm van coaching, waarbij een paard wordt ingezet tijdens de coaching sessies. Je zit niet op het paard, maar bent samen met mij bij het paard in de paddock of wei. Paarden zijn heel sensitief en reageren op wat er bij de mens echt speelt vanbinnen. Dit hebben ze van nature in zich. Zelf werk ik met kleine minipaardjes, Falabella's. Grote paarden voelen soms bedreigend voor mensen. Bij deze kleine lieverds hoef je je hierover geen zorgen te maken.

Over El Paco

Ik ben Caroline van Veen, mijn passie is om mensen verder te helpen in het leven. Waar komt die passie vandaan? Ik ben net de 50 gepasseerd, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Mijn oudste dochter is geboren met een ernstige longafwijking, dat heeft vanaf de geboorte veel impact gehad. Ik zag wat het deed met het gezin, met haar, haar oudere broer en mijzelf. In het ziekenhuis kwam ik gelijksoortige families tegen en herkende hetgeen zij ook tegenaan liepen. Vanaf dat moment wilde ik al gezinnen in een vergelijkbare positie helpen. Daar is het "vlammetje" gaan branden en nooit meer gedoofd. 

Mijn eerste huwelijk heeft het niet gered. 17 jaar geleden kwam ik mijn huidige man tegen, weduwnaar met een dochtertje van 2. Rouw, omgaan met verlies kwamen er als thema bij. Samen kregen we nog een prachtige dochter. 

Vanzelfsprekend is dat niet allemaal vanzelf gegaan. Ik heb in al die jaren veel levenslessen opgedaan. Met mijn levenservaring en opgedane kennis hoop ik ook anderen te kunnen helpen. Ik ben iemand die altijd het beste met iedereen voor heeft en ook het beste uit iedereen wil halen. Ik ben enthousiast, positief en kan mij goed inleven in de ander. Ik ben goed in het achterhalen waar de echte pijn ligt waar je op vastloopt. Hierbij vertrouw ik op mijn intuïtie en mijn paarden. Samen komen we tot inzichten die je verder helpen in het leven! 

 


El Paco

Caroline van Veen

Gooweg 42
2211XX Noordwijkerhout

Lid van beroepsvereniging

Paard- en Lifecoaching voor ieder lid van het gezin