Vitaal Rouwen & Persoonlijke groei

Mariel, Mind Vitality
Noordwijk

Coaching en workshops voor VITAAL ROUWEN & PERSOONLIJKE GROEI. Kwaliteitsgarantie via Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Systemisch coachen en kindercoaching om jouw kinddeel beter te begrijpen.

Hi, ik ben Mariel, 

Ervaringsdeskundige op het gebied van verlies, burn-out & bore-out én levensgenieter. Iedereen krijgt in het leven te maken met verlies en tegenslag. Het is mijn missie om mensen weer terug in hun kracht te helpen, zodat zij weer vitaal in het leven staan. Dat is mij ook gelukt! 

Mijn passie? Mijn kennis en levenservaring met jou delen, zodat jij leeft vanuit eigenwaarde.

De druk van buitenaf verlagen & jouw kracht van binnenuit laten groeien.

Dit geeft levenskracht!

Vitale groet, Mariel

Over Mariel, Mind Vitality

Ik ben geboren in Leiden en als expatdochter mijn eerste 7 jaar gewoond in Singapore, Parijs en Monaco. Daarna een leuke jeugd gehad in Noordwijk, toerisme gestudeerd in Leiden en Breda en vele reizen begeleid en gemaakt.

Vervolgens weer in Noordwijk beland, getrouwd met Paul Brouwer en 2 mooie zoons gekregen (2010 & 2013). In die tijd werkte ik als teammanager en trainer/coach bij Eurocross, Achmea. In 2017 is Paul overleden aan de gevolgen van kanker. Deze heftige gebeurtenis en mijn doorzettingsvermogen en positieve mindset hebben ervoor gezord dat ik mijn passie ging volgen; COACHEN! 

Ik wil iedereen die ergens tegenaanloopt de kracht laten vinden om weer te leven ipv overleven. Het is mij gelukt om weer gelukkig te zijn en dat gun ik anderen ook. Mijn coaching is gebaseerd op bewustwording waardoor je naar je eigen behoeften en waarde gaat leven.

Levenservaring vind ik niet voldoende dus heb ik een post-HBO geaccrediteerde opleiding tot professioneel coach behaald en 2 masterclasses; SYSTEMISCH COACHEN EN KINDERCOACHING. 

Mijn kwaliteit is gewaarborgd door de Nederlandse Orde voor Beroeps Coaches. Deze staat voor het opbouwen en delen van goede (wetenschappelijke) kennis over coaching en een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching.


Mind Vitality

Mariel de Jager

Peterhof, 55
220TG Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Vitaal Rouwen & Persoonlijke groei