Niets buiten jezelf kan je ooit geven wat je zoekt

AMN Coaching
Hillegom

Ons leven is wat onze gedachten ervan maken! Middels een doeltreffend programma neem ik je individueel of als groep mee op reis naar binnen om een licht en liefdevol leven te leiden.

Je kunt bij mij terecht voor:

) Individuele coaching
) Cursussen 
) Trainingen
) Workshops
) Lezingen 
) Kindercoaching 

Je leert alles over werken met gedachtekracht. In dit praktische, diepgaande, confronterende, liefdevolle en vooral waardevolle proces leer je de band met jezelf te herstellen en je eigen coach te worden. We gaan o.a. aan de gang met emotionele/lichamelijke pijn en het opsporen en uitwerken van oude patronen en overtuigingen. Ik maak gebruik van verschillende methodes o.a. gebaseerd op de filosofie van Louise Hay. Je leert je bewust te worden van gedachten en gewoontes die je niet meer dienen en je huidige moment in de weg kunnen zitten. Hoe kun je gedachten kiezen op een manier dat ze jouw gaan dienen en hoe ga je om met remmende gedachten? Dit alles op een manier die overtuigend is zonder emoties en gevoelens te ontkennen. Je leert anders om te gaan met situaties waardoor je minder teleurstellingen en stress zult ervaren. Ook besteden we aandacht aan zelfwaardering/eigenwaarde zonder voorwaarden aan jezelf te stellen. In plaats van streng te zijn voor jezelf en te oordelen over jezelf en anderen leer je gezonder en liefdevoller te denken. Ik help je bij het richting geven en inzetten van de juiste methodes en tools. Hiervoor is een bepaalde commitment nodig, het is een proces waar je niet alleen bij mij aan werkt, maar ook in je dagelijks leven.

Over AMN Coaching

Naast dat ik opgeleid ben als sociaal pedagogisch hulpverlener, ben ik tevens praktijkbegeleider Louise Hay-filosofie en stroomtaalcoach. 
Ik ben zelf jarenlang met hulpverleners in aanraking geweest. Pas toen ik bekend werd met the Science of Mind en de filosofie van Louise Hay zijn er voor mij echt dingen gaan veranderen. Ik vond een kracht in mezelf waarvan ik geen idee had dat hij er zat. Ik begon mij steeds meer bewust te worden dat ik de enige ben die mezelf kan helpen, terwijl ik het al die jaren buiten mezelf gezocht had. 
In mijn meest zware periode, een depressie, zei ik: "als ik hieruit kom, ga ik andere mensen helpen". Dat is o.a. wat deze periode mij gegeven heeft. Ik wilde degene worden die ik miste in die periode maar al snel besefte ik dat dat niet kon. Niemand kan dat gevoel van eenzaamheid wegnemen, behalve jijzelf. Ik leer je graag om in contact te komen met jezelf waardoor die eenzaamheid niet meer op die manier ervaren zal worden. Niemand kan jou het gevoel geven wat je krijgt als je in contact bent met jezelf en beroep kan doen op jouw innerlijke kracht. Ik ben nu mijn eigen coach en dat voelt als een bevrijding. De krachtigste coaches leren jou je eigen coach te worden. Ik zie mezelf als richtingaanwijzer op de ontdekkingsreis naar jezelf zoals Louise Hay dat zo mooi zegt. 


AMN Coaching

Maartje Van Harlingen Nijman

Franshalslaan 29
2182 MH Hillegom

Niets buiten jezelf kan je ooit geven wat je zoekt