Van bewustwording naar transformatie...hoe mooi is dat!

Vanuit Essentie
Lisse

Wil jij het beste uit jezelf halen? Gelukkiger zijn? Beter omgaan met hooggevoeligheid (HSP)? Andere keuzes maken in je werk en privéleven? Vanuit Essentie voor life coaching en loopbaancoaching kan je hierbij begeleiden, je bent van harte welkom!

Gaat het eigenlijk niet zo goed met je?
Ervaar jij problemen in het dagelijks functioneren? Komt er niets uit je handen, voel je je snel moe en geïrriteerd, en ervaar je amper nog plezier en verbinding in je relatie, gezin of werk? Spanningsklachten nemen toe, je voelt je niet fijn, het leven loopt het niet langer op rolletjes. Life coaching of loopbaancoaching kan je in zo'n fase helpen. We gaan aan de slag met specifieke vragen, zoals:

  • Het vergroten van je assertiviteit
  • Omgaan met hooggevoeligheid (HSP)
  • Leren uiten van je gevoelens
  • Helder leren communiceren
  • Het verminderen van onzekerheid
  • Omgaan met spanningsklachten
  • Keuzes maken: wat wil je echt?

Coaching brengt bewustwording en transformatie
Enthousiast en oprecht in het leven staan. Echt jezelf durven zijn en het beste uit jezelf halen. Zowel op je werk als privé. Haalbaar? Jazeker! Coaching maakt je weer bewust van je Zelf en je mogelijkheden. 

In de sessies staan betrokkenheid, respect, helderheid en integriteit centraal. Gesprekken worden afgewisseld met inzichtgevende werkvormen zoals systemisch werk (opstellingen), visualisaties, focussing en NLP. Er ontstaat een sfeer waarin je je proces onder ogen kunt zien en de stap durft te zetten naar persoonlijke en/of professionele groei. 

Over Vanuit Essentie

Hoi! Mijn naam is Annemiek van Wijnbergen, en ik woon in Lisse. Als hoog sensitief persoon (HSP) groeide ik op met de aangeleerde overtuiging dat hoogsensitiviteit onhandig was. De opmerkzaamheid, het bewust zijn van de ander, van sferen, van details. Ik kreeg de boodschap mee dat ik het beste zou kunnen functioneren in de maatschappij als ik die aspecten ondergeschikt zou maken. Zo gezegd, zo gedaan. Maar je ware aard laat zich (gelukkig!) niet negeren… 

En dus voelde ik op een bepaald moment dat ik echt mezelf wilde zijn, een sensitief persoon. Ik zocht contact met gelijkgestemden, leerde mijn gevoeligheid op waarde schatten, en deed mee aan inspirerende workshops en retreats. Dat hielp enorm om de aangeleerde overtuiging los te laten en steeds meer vanuit mijn essentie te leven. Daarnaast groeide mijn interesse om anderen te begeleiden in bewustwording. Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als communicatiemanager volgde ik een opleiding tot integratief therapeut. Sinds de start van mijn praktijk Vanuit Essentie in 2007, heb ik aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder Post-HBO loopbaancoach, Professioneel coach, Familie & Organisatieopstellingen, en medische & psychosociale basiskennis. Mijn (heldere) gevoeligheid is mijn kracht geworden, en deze zet ik met veel plezier in tijdens sessies. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Hartelijke groet, Annemiek van Wijnbergen


Vanuit Essentie

Annemiek van Wijnbergen

Heereweg 59
2161AD Lisse

Lid van beroepsvereniging

Van bewustwording naar transformatie...hoe mooi is dat!