Of je nu een wens, doel of droom hebt: met deze therapie/coaching kraak je alle codes. Simpel :-)

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek
Noordwijk

Wanneer je wil groeien, ontdekken, exploreren, creëeren of manifesteren: Deze coaching, training of therapie (of hoe jij het wil noemen) brengt je precies dat wat je zoekt.

Als je persoonlijk wilt groeien en grote stappen wil maken in je leven, dan is deze coaching, training of therapie (of hoe jij het ook wil noemen) voor jou bedoeld. Krijg inzicht in wie je bent, in wat je komt doen, waar je goed in bent, waar je naartoe wil en dus waar je 'hier en nu bent'. Alles wordt vanzelf duidelijk. 

Niet voor niets wil jij groeien, verder gaan dan dat je ooit bent gegaan. Zo werkt het universum ook. Zo werkt jouw ziel ook. Tijdens de sessies ontdek jij wie je echt bent, hoe het leven werkt en hoe je kan bereiken en dat kan zijn wie je wil zijn. Vanuit jouw doel (of vraag) neemt je onderbewuste je mee langs al die blokkades waardoor jij je droom niet kan realiseren. En dat allemaal in 2 uur tijd...  

In elk probleem of elke vraag zit ook de oplossing of het antwoord. Zo simpel is het. Dus doe wat werkt! 

Of je nu een ondernemer of zelfstandige (zzp'er) bent, een coach of therapeut: met regressietherapie werk je met de beste psycholoog, lifecoach en spiritueel coach: je eigen prachtige onderbewustzijn!

Over Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek

Ik ben in 1975 in Noordwijk geboren als zoon van een Nederlandse ondernemer en een Indische psychiatrisch verpleegster.
Door mijn ongebreidelde enthousiasme om dingen te verklaren en om moeilijkheden en problemen om te vormen naar het positieve, heb ik als het ware een opleiding hierin gekregen van het leven. Middels Regressie- en Reïncarnatietherapie, Hypnotherapie, Spiritual Response Therapy, mediumschap en psychic development, Psych-k en sjamanisme, ben ik de therapeut geworden die ik nu ben. Nog altijd volg ik cursussen om te blijven leren en bij te schaven.

Er is niet veel wat ik nog niet heb gehoord. (Seksueel) Misbruik, stalking, compulsieve handelingen, zelfmoordgedachten, stemmen
horen, om maar wat te noemen. Maar ook zaken als burn-out, niet weten wat je volgende stap in het leven is, relatieproblemen of het (maar niet) vinden van de juiste partner, zijn mij bekend.

In mijn praktijk vind ik het van belang dat jij je veilig genoeg voelt om zonder aarzeling je diepste dieptes te delen, zodat het helingsproces op gang kan komen en haar werk kan doen. En dat helingsproces, wat vrijwel nooit een rechte lijn volgt en in tijd is uit te drukken, blijft iedere keer weer een wonder, waar ik intens van geniet.

Arthur de Jong


Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek

Arthur de Jong

Keyserswey 49A
2201CW Noordwijk

Of je nu een wens, doel of droom hebt: met deze therapie/coaching kraak je alle codes. Simpel :-)