Holistisch en sjamanistisch lichaamswerk

Nova-Vie
Noordwijk Zh

Over Nova-Vie

Ik ben Daphne en samen met mijn 2 dochters en mijn vriend woon ik in het heerlijke Noordwijk. 

Ik ben altijd al "anders" geweest en zo heb ik mij dan ook lang gevoeld. Die intuïtieve, spirituele en energetische kant laat ik nu met vreugde toe.
Mijn interesse en kennis ligt in holisme, natuurlijke geneeskunde, kruiden, plantmedicijnen, muziek, ceremonies, massage en ademwerk. 
Daarnaast houd ik mij bezig met moederschap, duurzaamheid, wild pluk, permacultuur en vogelen.  

Na 12 jaar in de geboortezorg te hebben gewerkt als gespecialiseerd obstetrie verpleegkundige heb ik recent besloten het ziekenhuis leven te verlaten. Na een lange periode van verdieping ben ik mij gaan focussen op holistische begeleiding tijdens de zwangerschap en geboorte, lichaamswerk en coaching.
En zo is mijn eigen onderneming geboren: Nova-Vie
Mijn expertise is het begeleiden en behandelen van vrouwen met geboortetrauma's en bevaltrauma's. Ook geef ik lichaamsgerichte therapie en werk ik met TRE. 
 

Mijn werkzaamheden bestaan uit: 
- Holistische Doula begeleiding. 
- Cacao ceremonies
- BRTT/Breathwork traumarelease 
- Rite van de Baarmoeder/Womb healing
- Moxa therapie
- Rebozo sluitingsrituelen
- Zwangerschapsmassage
- Hypnobirthing

 

Persoonlijk:
Sensitief, zorgzaam en grappig. Dat is wat er over mij wordt gezegd. Humor vind ik belangrijk en daar bezit ik dan ook een flinke dosis van! Ook heb ik van nature een (gelukkig) wat lichtere dosis aan temperament. Ik ben direct en eerlijk en kijk, aldus mensen die mij goed kennen, recht door personen heen. Ik ben gevoelig voor de energie die iemand uitstraalt. Soms lastig maar vaak heel nuttig!


Nova-Vie

Daphne van Rij

Pieter Coermanstraat 36
2203 GZ Noordwijk Zh

Holistisch en sjamanistisch lichaamswerk