Holistisch en sjamanistisch lichaamswerk

Nova-Vie
Noordwijk Zh

Een vrouw die in haar kracht staat, in verbinding is met zichzelf, voelen en vanuit haar hart en intuïtie kan handelen. Dat is mijn doel! Wil jij meer verbinding en de kracht van rituelen ervaren? Neem dan deel aan een van de ceremonies of cirkels!

Al eeuwen bestaan er ceremonies en rituelen die een belangrijke plek innemen in de maatschappij of iemands bestaan. Dit kan per volk, land, beschaving of streek verschillen. Het zijn vaak tradities of leersels die van generatie tot generatie worden overgedragen. Ceremonies en rituelen zorgen voor verbinding, zelfvertrouwen, heling en transformatie. Ceremonies en rituelen zijn essentieel!
Een ritueel is de uitvoering van een mythe of geloof. Door deel te nemen aan een ritueel of ceremonie kijk je bij jezelf naar binnen en leg je contact met je innerlijk wijsheid.  Ze geven houvast, zetten aan tot denken en stimuleren emotionele of geestelijke krachten. 

Soms wordt er tijdens een ceremonie gebruik gemaakt van plantmedicijnen die de connectie met je spirit versterken en het mogelijk maken nog dieper te zakken. Het maakt de ervaring intenser, krachtiger en duidelijker. De harmonie en balans die ontstaat door het bijwonen van een ceremonie of het uitvoeren van een ritueel is helend en transformerend. Er wordt meer ruimte gecreërd om zo sterker in contact te komen met jouw eigen essentie. 

Een ceremonie kan zowel alleen als in een groep gedaan worden. Tijdens een ceremonie zorg ik, als spaceholder, voor een veilige setting waarbij jij volledig jezelf mag zijn en mag laten zien. Ik bewaak de energetische ruimte en draag jou! Zonder oordeel, met mededogen en compassie. Volledig in het hier en nu, vanuit bewust voelend aanwezig zijn (presence) en een open hart. 

Alles kan en mag er zijn.

Over Nova-Vie

Ik ben Daphne en samen met mijn 2 dochters en mijn vriend woon ik in het heerlijke Noordwijk. 

Ik ben altijd al "anders" geweest en zo heb ik mij dan ook lang gevoeld. Die intuïtieve, spirituele en energetische kant laat ik nu met vreugde toe.
Mijn interesse en kennis ligt in holisme, natuurlijke geneeskunde, kruiden, plantmedicijnen, muziek, ceremonies, Lichaamsgerichte therapie en ademwerk. 
Daarnaast houd ik mij bezig met natuurlijk moederschap, duurzaamheid, wild pluk, permacultuur en vogelen.  

Na 12 jaar in de geboortezorg te hebben gewerkt als gespecialiseerd obstetrie verpleegkundige heb ik recent besloten het ziekenhuis leven te verlaten. Na een lange periode van verdieping en ontwikkeling ben ik mij gaan focussen op holistische begeleiding tijdens de zwangerschap en geboorte, lichaamswerk en coaching.
En zo is mijn eigen onderneming geboren: Nova-Vie
Mijn doel is dan ook om elke vrouw in haar kracht te zetten!
 

Mijn aanbod bestaat uit: 
- Holistische Doula begeleiding. 
- Cacao ceremonies
- Truffelceremonies
- Plantmedcijnen
- BRTT/Breathwork traumarelease 
- Rite van de Baarmoeder/Womb healing
- Moxa therapie
- Rebozo sluitingsritueel

Persoonlijk:
Sensitief, zorgzaam en grappig. Dat is wat er over mij wordt gezegd. Humor vind ik belangrijk en daar bezit ik dan ook een flinke dosis van! Ik ben direct en eerlijk en kijk, aldus mensen die mij goed kennen, recht door personen heen. Ik ben gevoelig voor de energie die iemand uitstraalt. Soms lastig maar vaak heel nuttig!


Nova-Vie

Daphne van Rij

Pieter Coermanstraat 36
2203 GZ Noordwijk Zh

Holistisch en sjamanistisch lichaamswerk

Wat doe ik nog meer?

12feb
Evenement
Truffelceremonie - Psilocybine reis
Voorhout
Truffelceremonie - Psilocybine reis. Een magische, diepgaande reis naar binnen, in je innerlijke wereld, om antwoorden en inzichten te krijgen vanuit jezelf. In volledige overgave.
Vrouwenwerk
Holistische & Sjamanistisch Lichaamswerk | Coaching
Noordwijk
Ik wil elke vrouw een fijne en bewuste zwangerschap, geboorte en kraamtijd laten ervaren. Ik ondersteun je op een holistische en natuurlijke wijze waarbij respect voor het vrouwelijke lichaam, vertrouwen, kracht en autonomie voorop staan.
10feb
Evenement
Soundhealing + Meditatie - Into Relaxation
Voorhout
Een ontspannende avond waarbij je tot in een diepe staat van relaxtheid wordt gebracht door de helende klanken en tonen van diverse instrumenten.Een soundhealing is een weldaad voor lichaamgeest.Soundhealing, ook wel klankontspanning genoemd.
26feb
Evenement
Ademcirkel | Breathwork & BRTT - Trauma Release
Voorhout
Wil jij.. De transformerende kracht van je ademhaling ontdekken? Jezelf ontdoen van oude ballast? Beter in je vel zitten? Aan de slag met het oplossen van blokkades en negatieve patronen? Meld je dan aan voor deze ademcirkel: Breathwork & BRTT
05feb
Evenement
Volle Maan vrouwencirkel
Voorhout
Tijdens deze magische VrouwenCirkel verbinden wij ons met de krachtige maanenergie, de elementen en met elkaar. Elke cirkel staat in het teken van samenkomen, zijn, liefde, delen, ontvangen en een prachtig ritueel. Locatie: Voorhout Tijd: 19:30-21:30
Ademtherapie
Breathwork & BRTT - Trauma Release
Noordwijk Zh
Nova-Vie - Praktijk voor holistische en sjamanistische therapie, coaching, helende ceremonies, Ademwerk, Trauma Release, cirkels, persoonlijke ontwikkeling, en spiritualiteit. Omdat elke vrouw het verdient om in haar kracht te staan!
24feb
Evenement
Cacao Ceremonie
Voorhout
Tijdens deze cacao ceremonie gaan we met de kracht van het heilige plantmedicijn cacao en een meditatie een reis naar binnen maken en antwoorden vinden voor je innerlijke belemmeringen, je hart verwarmen, openen en ontwaken.