Intuïtief Systemisch Werken/Familie Opstellingen

Maya Kanhai
Noordwijk

Breng lichtheid in je leven

Als je een familie of organisatie beschouwt als een systeem, dan kun je je voorstellen dat er net zoals in elk ander systeem haperingen kunnen ontstaan.

In families, maar ook in organisaties kun je denken aan verborgen of verzwegen verhalen en familie geheimen waar kinderen bijvoorbeeld verstrikt in kunnen raken uit onbewuste loyaliteit.

Tijdens een opstelling gaan we deze onderliggende verborgen verhalen onderzoeken. 

Door wat verzwegen of verborgen is aan het licht te brengen, transformeer je het en merk je dat er letterlijk lichtheid ontstaat in je leven.

Dat is mijn persoonlijke ervaring, elke keer weer.

 

Op dit moment (van oktober 2022 tot en met november 2023) volg ik de Jaaropleiding Familie en Organisatie Opstellingen aan de Academie voor Opstellingen van Hylke Bonnema in Amsterdam.

Sinds mei 2023 begeleid ik individuele opstellingen en het maakt me zo blij om te zien wat er gebeurt voor mensen die de reis aandurven en op onderzoek uitgaan.

 

Lijkt het je wat om een opstelling mee te maken, neem dan contact met mij op. 

Over Maya Kanhai

Hallo, ik ben Maya Kanhai en ik hou van energetisch werk. Wij zijn energetische wezens, of we dat erkennen, vaag vinden of niet. In alles wat ik aanbied, maar ook in mijn dagelijks leven is het volgen van de energie leidend. Dat ging niet van de ene op de andere dag.

Het begon toen ik de Westerse Reiki leerde in 1999 en later de traditionele vorm, Jikiden Reiki in 2008. In 2010 werd Ik Jikiden Reiki® Shihan oftewel instructeur/leraar. Vergelijkbaar met een Westerse Reiki Master. Je kunt bij mij terecht voor behandelingen in persoon of op afstand en ik geef trainingen in Shoden en Okuden.

Afgelopen jaren heb ik van alles gedaan en geleerd op het gebied van energetisch werk, naast Reiki. Inmiddels ligt mijn focus voornamelijk op Reiki en Intuïtief Systemisch Werk.

Op dit moment (2023) volg ik de jaaropleiding Familie- en Organisatie Opstellingen bij Hylke Bonnema's Academie voor Opstellingen in Amsterdam. Intuïtief Systemisch Werken is zo bijzonder, ik vind het wonderbaarlijk wat het doet, voor mijzelf en voor de mensen die ik mag begeleiden op hun reis.

Lijkt het je wat om met mij te werken, neem dan gerust contact op.

  

 


Maya Kanhai

Maya Kanhai

Offemweg 20A
2201 HD Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Intuïtief Systemisch Werken/Familie Opstellingen