Access Bars®, Access Energetische Facelift en meer!

Maya Kanhai
Noordwijk

Access Bars is vergelijkbaar met een hoofdmassage waarbij ik zachtjes je hoofd aanraak en jij ontspant/loslaat. De Energetische Facelift geeft je gezicht weer een frisse uitstraling. Daarnaast heb je de keus uit tientallen andere lichaamsprocessen.

Access Bars is een van de basis lichaamsprocessen van Access Consciousness®. Door het hoofd zachtjes aan te raken op bepaalde punten (die eigenlijk banen of in het Engels bars vormen) krijgt je lichaam de gelegenheid alles los te laten wat het maar wil. 

Vergelijk het met het opschonen van de harde schijf op je computer. Van tijd tot tijd is het nodig om programma's die overbodig zijn en die je computer traag maken te verwijderen. Dat is wat Access Bars doet met gedachten, overtuigingen, emoties en gevoelens die je in je lichaam hebt opgeslagen en die zorgen voor een 'druk' hoofd, lichamelijke klachten en ander ongemak: opruimen en verwijderen. 

De Energetische Facelift is een krachtig proces dat je versteld zal laten staan zeker omdat er geen naald of filler aan te pas komt. Het kan het verouderingsproces vertragen maar het effect is ook merkbaar in de rest van het lichaam. 

Daarnaast zijn er zoveel andere lichaamsprocessen o.a. voor je ogen, je immuunsystem, organen waar je uit kunt kiezen.

Je kunt ook voor een coaching en clearing sessie kiezen, waarbij ik je vragen stel, niet om het antwoord te vinden, maar om de onderliggende lading naar boven te helen en dat ruimen we op. Deze sessies kunnen voor de Bars behandeling plaatsvinden of online.

Over Maya Kanhai

Mijn naam is Maya en ik ben een energie coach. Ik help je je eigen energie weer in balans te brengen en er contact mee te maken. 

Ik heb de Westerse Reiki geleerd rond 1999-2000 in Leiden. Door het lezen van boeken over Reiki te lezen ontdekte ik Jikiden Reiki. Dat sprak mij aan omdat ik benieuwd was naar het ontstaan van Reiki, naar de grondlegger Mikao Usui was en de betekenis was van de Japanse woorden die gebruikt werden. Mijn Japanse leraar, Tadao Yamaguchi geeft sinds de jaren '90 les over de hele wereld en in 2010 werd ik zelf Reiki leraar (vergelijkbaar met het Westerse Reiki Master) na een traject van leren en vele uren in praktijk brengen. 

Toen ik naar Zuid Afrika verhuisde ging ik Jikiden Reiki behandelingen en cursussen geven. En nu wil ik vanuit Noordwijk iedereen uitnodigen om kennis te maken met deze zachte energie waar we allemaal mee geboren worden. 

In Kaapstad maakte ik in 2014 kennis met de Bars en andere technieken van Access Consciousness. Ik had in 2007 een burn-out en sindsdien chronisch pijn. Met wekelijks Bars, in combinatie met de mondelinge processen van Access was ik binnen een paar jaar pijnvrij. Ik merkte na een paar maanden al dat ik anders, lichter in het leven stond. Daarom geef ik als Bars Facilitator dit energetisch werk graag door, omdat deze technieken ruimte en lichtheid brengen voor iedereen die het wil uitproberen. Access Bars kan je leven veranderen, als je daarvoor kiest.


Maya Kanhai

Maya Kanhai

Offemweg 20A
2201 HD Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Access Bars®, Access Energetische Facelift en meer!