Access Bars®, Access Energetische Facelift en Clearing!

Maya Kanhai
Noordwijk

Access Bars maakt mensen weer blij!

De Access Bars® is een techniek waarbij je zachtjes het hoofd aanraakt en daarmee de ontvanger in staat stelt om oordelen, gedachten, gevoelens en zelfs pijn los te laten. Ze heten bars (=banen) omdat ze letterlijk van de ene kant van het hoofd naar de andere lopen. Door deze plekken aan te raken tijdens een Bars sessie laten we van alles los.

Er zijn bars/banen voor tijd, communicatie, creativiteit, healing, dankbaarheid, controle en geld. Mensen ervaren dat ze rustiger worden, met name in het hoofd; dat ze minder stress en meer ontspanning in het lichaam ervaren en dat ze zich lichter en blijer voelen. Er verdwijnen beperkingen waarvan je niet eens wist dat je er last van had, totdat je ervaart hoe je je voelt als ze verdwenen zijn. 

Vergelijk het met het opschonen van de harde schijf van je computer: je verwijdert alles wat niet meer nodig is en wat je computer traag maakt waardoor er letterlijk meer ruimte vrijkomt. Het ziet eruit als een hoofdmassage, maar dan één die je leven kan veranderen.

Er zijn ook andere behandelingen mogelijk zoals de Energetische Facelift die diepgaand effect heeft op gezicht èn lichaam; en behandelingen om je lichaam te ondersteunen bij wat het op dat moment nodig heeft. 

En loop je vast, voel je je opgejaagd, zie je het niet meer zitten, dan kunnen we ook een Online coaching sessie afspreken waarbij ik de Access techniek van vragen stellen en opruimen gebruik zodat je letterlijk meer lichtheid gaat ervaren.  

Over Maya Kanhai

Hallo, ik ben Maya Kanhai en ik hou van energetisch werk. De eerste taal die we leren is energie. Wij zijn energetische wezens, of we erkennen of niet. In alles wat ik aanbied, maar ook in mijn dagelijks leven is het volgen van de energie leidend. 

Dat begon toen ik Reiki leerde in 1999 en later de traditionele Japanse Reiki in 2008. In 2010 werd Ik Jikiden Reiki® shihan (=leraar). Vergelijkbaar met Reiki Master, alleen werkt de Japanse Reiki niet met Engelse termen. Je kunt bij mij terecht voor behandelingen in persoon of op afstand en cursussen in de 'Reiki I en II graad'.

In 2014 leerde ik in Kaapstad de Access Bars®. Bars behandelingen in combinatie met de mondelinge processen van Access Consciousness® zorgden dat ik herstelde van fibromyalgie. Daar ging wat tijd overheen maar ik ben tot op heden pijnvrij. Ik geef Bars training en behandelingen, naast Energetische Facelift en andere Access body processen.

Afgelopen jaren heb ik veel gewerkt met de ROAR® Methode. Mensen begeleiden om vroegere trauma's die in het heden opspelen te helen zodat ze vrijeer kunnen leven. Heel doeltreffend en effectief. 

Sinds 2021 pas ik ook frequentie/bio resonantie met de Healy toe, op afstand of in persoon. Je kunt het uitproberen/aanschaffen en ik begeleid je om er alles uit te halen.

Binnenkort ben ik distributeur voor de producten van Neumi. voor schoonheid en gezondheid van binnenuit. 

Iedereen die dit aanspreekt is van harte welkom. Wat ik aanbied heb ik zelf uitgeprobeerd, en het werkt. 

 


Maya Kanhai

Maya Kanhai

Offemweg 20A
2201 HD Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Access Bars®, Access Energetische Facelift en Clearing!