Tekstschrijver voor therapeuten, masseurs en coaches

Sigrid Sneijders
Hillegom

Ik schrijf teksten voor therapeuten, masseurs, homeopaten en coaches. Omdat ik zelf een achtergrond heb als massagetherapeut, homeopaat en hypnotherapeut in opleiding, is het voor mij makkelijk de essentie te vangen van hoe jij werkt.

Ben je therapeut, homeopaat, masseur of coach en weet je niet goed wat je op je website moet zetten?

Twijfel je of je website wel de juiste teksten bevat voor je doelgroep?

Heb je te weinig inspiratie om blogs, nieuwsbrieven of Social media posts te schrijven?

Wil je je website hoger in Google hebben zonder dat je daarvoor afhankelijk bent van betaalde advertenties?

Ik ga graag met jou in gesprek over wat je nodig hebt. Ik stel je gerichte vragen om te kunnen bepalen wie jij bent als therapeut, wie jou ideale cliënt is en wat jij precies te bieden hebt. Mijn doel is om een tekst te schrijven die aansluit bij je doelgroep en resoneert met jou, alsof je hem zelf geschreven hebt! Leuke, pakkende teksten spreken jou ideale klant aan en zorgen er voor dat hij/zij voor jou gaat kiezen en niet voor je concullega!

Ik schrijf o.a. over: mind-body connectie, psychosomatische klachten, massages en massagetherapie, wellness, homeopathie, essentiële oliën, hypnotherapie, holistisch behandelen, healing, spiritualiteit, coaching, persoonlijke ontwikkeling, mindset, fysieke behandelmethodes, (o.a. triggerpointtherapie, shiatsu, voetreflex, bindweefselmassage), energetisch behandelen, (o.a. reiki, healing, ondernemen als therapeut).

Een van de leukste dingen is om onderwerpen die voor een cliënt wat zweverig lijken, lekker ‘down to earth’ en begrijpbaar te maken. 

Over Sigrid Sneijders

Mijn naam is Sigrid Sneijders, ik ben 47 jaar en woon en werk in Hillegom. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen dochters. In 2008 ben ik een massagepraktijk begonnen aan huis. In de loop van de jaren heb ik mijzelf ontwikkeld tot massagetherapeut, klassiek homeopaat en hypnotherapeut (in opleiding). 

Toen kwam Corona.

Tijdens Corona ben ik, net als veel andere ondernemers, gaan nadenken over wat ik wil doen, ook als we weer meer vrijheid krijgen. Ik schrijf al jaren teksten voor mijn eigen praktijk en ik heb anderhalf jaar lang artikelen geschreven voor een platform voor masseurs. 

Ik kreeg regelmatig complimenten over mijn teksten, maar heb dit nooit als dienst aangeboden. Totdat de lockdown me stimuleerde andere bronnen van inkomsten te bedenken. Ik ben begonnen met websiteteksten te schrijven voor masseurs en therapeuten. De reacties hierop waren zo positief, dat ik besloot het tekstschrijven serieus uit te breiden. Nu ben ik ook betrokken bij een massage vakblad, waar ik artikelen en Social media posts voor schrijf. Daarnaast ben ik me ook gaan verdiepen in het schrijven van SEO-teksten.


Sigrid Sneijders

Sigrid Sneijders

Leeghwater 88
2181 WB Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Tekstschrijver voor therapeuten, masseurs en coaches