In je lijf komen door zachte aanraking. Voelen wat in jou is. Ontspanning. Heling. Zijn.

Happy met Tao
Lisse

Een zachte aanraking kan je lijf je vertellen wat gezien en gehoord wil worden. Door het vervolgens ook te omarmen, wordt je een stukje completer. Het kan in jou weer gaan stromen.

Door een ontspanningsmassage met rebalancing technieken wordt je lichaam respectvol aangeraakt. Hierdoor kom je in contact met je lijf. En kan je lijf je vertellen wat gezien en gehoord wil worden. Door het vervolgens ook te omarmen, wordt je een stukje completer. Je heelt je lijf. En kan het in jou weer gaan stromen.

Voel jij dat verlangen ook? Maak online een afspraak op happymettao/ontspanning.

Happy met Tao heeft een eigen praktijkboot. Hier worden de ontspanningsmassages met rebalancing technieken gegeven. Een heel bijzondere ervaring op het water, in alle rust en veiligheid.

Over Happy met Tao

Mijn naam is Angelique Dencker. Ik ben Rebalancer en heb mijn eigen praktijkboot Happy met Tao in Lisse. Na vele omzwervingen is deze stap in mijn leven om helemaal naar het lichaam te gaan, voor mij de enige juiste. Niet alleen nodig ik anderen uit om meer in hun lijf te zijn maar is het geven van de sessies ook een heerlijke manier om in mijn eigen lijf te zijn. Het geeft een diepe ontspanning. Het voelt fijn om dat te geven en te ontvangen. 

Daarnaast geef ik ook les in Healing Tao en Qigong. Voor mij een prachtige combinatie naast het lichaamswerk. Het is voor mij onderhoud van mijn lijf en mijn emoties. Door in mijn hele lijf onvoorwaardelijk aanwezig te kunnen zijn. Alles te voelen wat daar aanwezig is. In een heerlijke les met zachte bewegingen, klanken en fijne kleine groepjes. Ik geniet ervan!


Happy met Tao

Angelique Dencker

3e Poellaan 103, boot 95
2161DL Lisse

In je lijf komen door zachte aanraking. Voelen wat in jou is. Ontspanning. Heling. Zijn.