Palliam | netwerk voor zingeving & levenskunst

Palliam
Noordwijk

Palliam is een netwerk voor zingeving & levenskunst dat in de Duin- en Bollenstreek opmerkelijke evenementen organiseert. Iedereen die zijn of haar leven wil verrijken met inspiratie, bezinning en ontmoeting is van harte welkom.

In hoog tempo volgen veranderingen elkaar op. Er lijkt nog maar weinig houvast. Iedereen vraagt zich wel eens af: wat vind ik nu echt belangrijk? Hoe wil ik leven? De vrijheid is mooi, maar blijkt ook lastig. Bij Palliam wordt het goede uit de katholieke traditie (en daarbuiten) vertaald naar een praktisch houvast voor een betekenisvol leven. Palliam is de plek waar je nieuwe ideeën kunt opdoen en ervaringen kunt delen zonder dat je iets wordt opgelegd. Voor de een zal Palliam een ‘ideehuis’ zijn (inspiratie), voor de ander een ‘denkhuis’ (bezinning), en voor weer een ander een ‘clubhuis’ (ontmoeting). Voor sommigen is het dat allemaal. Palliam heeft als ambitie om het gastvrije netwerk te zijn voor iedereen op zoek naar zingeving & levenskunst.

 

Over Palliam

De dagelijkse leiding van Palliam bestaat uit Bertijn Prins (programma), Tiny van Westerop (coördinatie) en Jos Rath (marketing). Bijgestaan door betrokken vrijwilligers uit Voorhout, Noordwijkerhout, Sassenheim, Warmond en Noordwijk. Met elkaar maken ze Palliam tot een bijzonder gastvrij netwerk. Gebaseerd op het eeuwenoude gedachtengoed van de RK-kerk.


Palliam

Nieuwe Zeeweg 75
2202 HA Noordwijk

Palliam | netwerk voor zingeving & levenskunst