PLEQUE | Vrijplaats voor persoonlijke, professionele en spirituele groei met paarden

PLEQUE | Leonique van Tol
Lisserbroek

PLEQUE - Vrijplaats voor persoonlijke, professionele en spirituele groei met paarden. Waarbij de natuur in jezelf centraal staat. Paardencoaching | Retreats | Thema-workshops | Persoonlijk Leiderschapstrajecten | Teamsessies

Stralen op jouw plek in leven en werk

PLEQUE biedt een natuurlijke ruimte waar échte ontmoetingen plaatsvinden, met mensen, met paarden, de natuur, maar bovenal met jezelf: wie jij in wezen bent. Waar je je kunt ontdoen van alle patronen en conditioneringen die je in de weg zitten. Waar we werken volgens natuurwetten, systemische wetten en in het ritme van de seizoenen. Waar je je onderdeel weet van het grotere geheel én met je poten in de aardse klei staat. Een plek waar jij je plek terugvindt.

Aanbod

Het aanbod bestaat uit retreats en workshops, persoonlijk leiderschapstrajecten en teamsessies. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijke of familiesessie.

Paardencoaching

Het werken met de paarden(kudde) staat centraal in alle activiteiten. Interactie met een paard maakt in korte tijd zichtbaar, voelbaar en bespreekbaar wat er werkelijk speelt. Paarden leven volledig in het hier en nu en reageren puur en zonder verborgen agenda op jouw energie en lichaamstaal. Het is voor een paardenkudde van levensbelang dat elk paard zijn eigen kracht ten volste gebruikt. Ze volgen daarvoor hun instinct, dagen elkaar uit en brengen harmonie en balans waar nodig. Dit is ook wat ze doen in het contact met mensen. In een coachingsessie volgen we de beweging van het paard. Het gaat om jouw beleving daarbij, waar nodig ondersteund met vragen van mij als begeleider. Aanvullend zet ik oefeningen of andere ondertiteling in om je te helpen het geleerde in de dagelijkse praktijk te kunnen brengen.

 

 

Over PLEQUE | Leonique van Tol

Ik ben Leonique. Opgegroeid (en weer woonachtig) in de bollenstreek met paarden. De natuur als geheel en paarden in het bijzonder zijn mijn grootste inspiratiebron voor het begeleiden van mensen. Eerst waren dat gescheiden werelden, tijdens school, universiteit en eerste jaren werken bij een adviesbureau. Tot 2008. Dat jaar ontmoette ik een paard dat mijn leven veranderd heeft. Zijn volhardende afwijzing op al mijn 'aangeleerde' gedrag dreef mij tot het uiterste. "Ik weet het niet meer" zei ik uiteindelijk en toen kwam hij naast me staan. Dankzij hem ontdekte ik niet alleen mijn natuurlijke zelf maar ook het vak van paardencoach. Ik diende mijn ontslag in en richtte mijn eigen bedrijf op. Gespecialiseerd in de inzet van paarden bij coaching en training van mensen, leidinggevenden en teams.  De werelden kwamen samen.

Anno 2020 en 12 jaar van eigen persoonlijke, professionele en spirituele groei verder ben ik op mijn PLEQUE met mijn paarden: Zorro, Leya en Rozemarijntje. Als begeleider werk ik intuïtief met mijn levenservaring, zakelijke achtergrond, brede opleiding en mijn jarenlange ervaring als paardencoach in mijn achterzak. Mijn kracht is mijn intuïtie en vermogen om te voelen wat er achter schermen en maskers afspeelt. Ik heb een liefde voor patronen, een neus voor bevroren levensenergie en de drive om die weer te laten stromen. Ik hou ervan wanneer mensen zich écht gezien en gehoord voelen en ga graag voor verbinding waarin ieder in verscheidenheid gelijk is.

Ik heet je van harte welkom bij PLEQUE!

 


PLEQUE

Leonique van Tol

Turfspoor 213
2165 AW Lisserbroek

PLEQUE | Vrijplaats voor persoonlijke, professionele en spirituele groei met paarden