krachtpatsers.nu

Krachtpatsers.nu
Sassenheim

Hi! Ik ben Juliette, weerbaarheidstrainer en beweegcoach bij Krachtpatsers.

Accepteren wie je bent, de relatie met jezelf verbeteren en je eigen ruimte leren innemen. Dat is waar ik jou bij kan helpen. Ik herstel de relatie met jezelf, ik laat je voelen wat jouw drijvende kracht is en wie je diep van binnen echt bent.

We zijn allemaal anders en toch willen we allemaal op elkaar lijken en erbij horen. Ik leer je hoe je jezelf kan zijn, je voor jezelf leert opkomen, niet alleen naar anderen toe, maar in eerste instantie naar jezelf. Want de acceptatie van anderen, is niets anders dan acceptatie van jezelf. Ik leer je de relatie met jezelf te herstellen, jezelf te accepteren zoals je bent en te omarmen wie je bent. Waarbij je niet meer vecht tegen jezelf, maar die energie gebruikt om de beste versie van jezelf te worden.  Middels beweegsessies maken we niet alleen je gedrag inzichtelijk, maar zetten we ook de stappen richting gedragsverandering.

Ik geloof in de kracht van het individu, van jezelf mogen en durven zijn. Ik geloof in ieders unieke kracht en dat dat de wereld mooier maakt.

Over Krachtpatsers.nu

Vertrouwen, betrokken, puur, ontwikkelen en energie. Dat zijn de kernwaarden waar ik naar leef. Ik ben Juliëtte. Ik heb een nuchtere kijk op het leven, ik heb mijn hart op mijn tong en heb een (bijna onstilbare) honger naar de zoektocht van zingeving in het leven. Ik werk graag met mensen en ik ben dol op inzichten. Ik ben altijd in beweging en 'kan niet' komt niet in mijn woordenboek voor. Learn by doing, is mij op het lijf geschreven. Ondervind alles, maar behoudt het goede, zei mijn opa altijd. En daar leef ik ook naar. Je weet niet wat je kan als je het nooit probeert. 


Krachtpatsers.nu

Juliëtte van Eeten

Willibrorduslaan 55
2171VB Sassenheim

Lid van beroepsvereniging

krachtpatsers.nu