krachtpatsers.nu

Krachtpatsers.nu
Sassenheim

Hi! Ik ben Juliette, (weerbaarheids)trainer en beweegcoach bij Krachtpatsers.

Alles begint met beweging

Heb je last van paniek- en angstklachten? Ben je bang om te bewegen omdat je geen vertrouwen in je lichaam hebt? Kamp je met burn-out klachten en ervaar je veel stress? Blokkeer jij om stappen in je leven te zetten omdat je gedachten onrustig zijn? 

Door weer in beweging te komen herstel je het vertrouwen in jezelf, je lichaam ontspant en je maakt hormonen aan die de stress in het lichaam verminderen. Zo kan beweging jou helpen om je weer beter te voelen. Ervaar ook wat beweging voor jou kan doen. 

Kamp je met kenmerken van autisme of HSP (hoogsensitiviteit) dan kan je veel baat hebben bij de beweeg-programma’s die krachtpatser biedt waarbij je leert om naar het lichaam te luisteren.

Over Krachtpatsers.nu

Wie is krachtpatsers?
Vertrouwen, betrokken, puur, ontwikkelen en energie. Dat zijn de kernwaarden waar ik naar leef. Ik ben Juliette van Eeten (14 april 1984), geboren Amsterdamse maar voor de liefde vertrokken naar Sassenheim: in het hart van de Bollenstreek. Ik ben oprichter en hoofdtrainer bij krachtpatsers

Ik heb een nuchtere kijk op het leven en ik heb mijn hart op mijn tong. Ik werk graag met mensen en het is mijn missie om iedereen in zijn eigen kracht te zetten. Het lichaam is een prachtig instrument, waar de mooiste dingen gebeuren en we kunnen ervaren als we er maar naar durven luisteren!

In mijn trainingen probeer ik iedereen op zijn gemak te stellen, hoe kwetsbaar of spannend het ook is. Ik geef je de ruimte om te ontdekken wie je echt bent.


Krachtpatsers.nu

Juliëtte van Eeten

Willibrorduslaan 55
2171VB Sassenheim

Lid van beroepsvereniging

krachtpatsers.nu