Kunstzinnige Therapie Hillegom

Kunstzinnige Therapie Hillegom
Hillegom

Kunstzinnige therapie is een therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van lichamelijke en psychologische kennis in combinatie met een kunstzinnige activiteit, zoals tekenen, schilderen en boetseren. De gezonde kern in de mens wordt aangesproken.

Kunstzinnige therapie is een therapie geschikt voor elke leeftijd. Elke leeftijd en elk persoon heeft zijn eigen uitdagingen en kunstzinnige therapie sluit altijd aan bij deze situatie.

Kunstzinnige therapie is een therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van lichamelijke en psychologische kennis in combinatie met een kunstzinnige activiteit, zoals tekenen, schilderen en boetseren. De gezonde kern in de mens wordt aangesproken om zo het geheel weer beter te maken. De therapie brengt je weer in contact met jezelf en je gevoel.

Ik heb ervaring met uiteenlopende problematiek zoals oa.:

  • Hooggevoeligheid
  • Hoogbegaafd
  • Trauma
  • Depressie
  • Burn-out
  • Eetstoornissen
  • Autisme
  • Epilepsie

Uiteraard sta ik u te woord bij elke vraag! Een kennismaking van 30 minuten is gratis toegankelijk en de therapie wordt vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering.

Mocht therapie een stap te ver zijn en u wilt creatief uitgedaagd worden binnen uw persoonlijke ontwikkeling... laat mij dit dan weten, want ook daarvoor zijn er mogelijkheden!

Vraag gerust naar de mogelijkheden en kom weer tot rust en tot jezelf met kunstzinnige therapie! Tot snel in de praktijk!

Kunstzinnige groet,

Sandra

Over Kunstzinnige Therapie Hillegom

Creativiteit zit in mijn bloed. Mijn vader is Timmerman die mij de vrijheid gaf lekker zelf met de hamer en zaag aan de slag te gaan en mijn moeder is altijd heel creatief geweest met handwerken. Van breien tot haken, kleding maken, sieraden maken, origami... alles kwam in mijn jeugd voorbij.

Ik wilde graag de combi van creativiteit en met mensen werken. Mijn vader was al jaren bezig met spiritualiteit, echter wilde ik dit niet op de zweverige manier zoals hij ermee om ging. De opleiding Kunstzinnige Therapie Beeldend was hierdoor een thuiskomen. De combinatie tussen kunstzinnige activiteiten, antroposofie en innerlijke ontwikkeling voelde als een warm bad!

Tijdens de opleiding heb ik zware tijden doorstaat. Het "echt" leren kennen van jezelf en o.a. de scheiding van mijn ouders waren "zware" lessen voor mij. Echter heb ik er geen moment spijt van gehad en wilde ik niets liever dan therapeut worden. En in 2004 was het dan eindelijk zo ver; Bachelor of Art Therapy (B AT).

Na mijn opleiding ben ik na een jaar mijn praktijk aan huis gestart. Ik heb in de psychiatrie en ambulante zorg gewerkt en in 2013 heb ik mijn praktijk in het DienstenCentrum Elsbroek geopend, waar ik nu met veel plezier werk. Laatst vroegen een paar jongeren waar ik mijzelf zie over 10 jaar? Nou in mijn praktijk voor kunstzinnige therapie beeldend met veel ervaring, expertise en ontwikkelingen rijker! Want als ik in ontwikkeling blijf, kunt u dat ook!

Kunstzinnige groet,

Sandra


Kunstzinnige Therapie Hillegom

Sandra Keizer

Abellalaan 1
2182TX Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Kunstzinnige Therapie Hillegom