Kunstproject ‘Ontmoet Jouw Wilde Zelf’

IN-KLEUR
Katwijk

Mijn naam is Marleen Dijkdrent, kunstenares in Katwijk, en met mijn kunstproject ‘Ontmoet Jouw Wilde Zelf’ wil ik zoveel mogelijk mensen bewust maken van hun verbinding met de natuur en hun intuïtieve kant!

IN-KLEUR maakt muurschilderingen voor zowel voor particulieren als bedrijven. in-kleur

Op zaterdagmiddag van 16:00 - 17:30 uur is er in het atelier Creakids Tekenclub voor Tieners! 

Kunstproject Ontmoet Jouw Wilde Zelf gaat over onze verbinding met de natuur. En over weer de ruimte geven aan onze intuïtie. Overmatig rationaliseren heeft onze intuitieve natuur verdrongen. De creatieve en sensitieve kant van de mens krijgt te weinig ruimte. Het is tijd om ons ‘wilde zelf’ weer te ontmoeten!

Een serie kunstwerken die vragen oproept. En die uitnodigen tot actie! Want hou jij van horizons? Wat doen golven met jou? Kun je schilderen wat je voelt?

Voor meer informatie over de kunstwerken, exposities en workshops, bel Marleen Dijkdrent: 209 687 63.

Over IN-KLEUR

Mijn naam is Marleen Dijkdrent-Zuijderduijn en mijn grote passie is tekenen en schilderen! Ik ben afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie (Kunstacademie) in Rotterdam. In 2004 ben ik begonnen met het maken van muurschilderingen onder de naam IN-KLEUR. Inmiddels heb ik al vele muurschilderingen op mijn naam staan, zowel voor particulieren als bedrijven. Als kunstenares in Katwijk doe ik graag mee aan culturele events, zoals Warm Winter Fest en Moods in the Woods. Ook organiseer ik Creakids Tekenclubs in mijn atelier. Mijn kunstproject 'Ontmoet Jouw Wilde Zelf' krijgt ook veel aandacht en door middel van workshops wil ik zoveel mogelijk mensen bewust maken van hun verbinding met de natuur en hun intuïtieve kant!


IN-KLEUR

Marleen Dijkdrent

Rijnstraat 22
2223 ED Katwijk

Kunstproject ‘Ontmoet Jouw Wilde Zelf’