Tweedehands (merk) kinderkleding, speel- én ontmoetingsplek!

Toost, op al het kleins in het leven
Hillegom

Tweedehands (merk) kinderkleding, toffe speelplek én een kopje koffie om elkaar te ontmoeten.

Tweedehands Kinderkleding

In- en verkoop van (merk) kinderkleding. Scoor echte merken voor kleine prijzen of verkoop je eigen kinderkleding in onze winkel. Toost heeft veel items van hippe, mooie merken. Maar ook Zara, H&M of Mango etc. hangt in de winkel. Het gaat om de uitstraling en de kwaliteit van het item.

 

Toost selecteert de items die worden ingebracht, en kijkt of er geen gaatjes, vlekken etc. in zitten. Zo houden we het aanbod netjes en daar worden we allemaal blij van.

 

Waarom mooie, leuke kleding niet een 2e leven geven bij iemand anders? Zo helpen we niet alleen elkaar maar ook het milieu. Doordat je 2e hands (merk)kleding aanbiedt kan dit voor leuke prijzen. Zo is Toost voor iedereen toegankelijk, en blijft het aanbod steeds verrassen.

 

Spelen

Winkelen is niet altijd even leuk voor kinderen maar bij Toost is dit anders.

Omdat Toost een winkel is voor kinderen hebben wij een super toffe speelplek gemaakt waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, ontdekken en leren.

Zo hebben we een speelhuisje en een marktkraampje, hier kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten, iets wat Toost heel belangrijk vindt.

Door al dat spelen kun je dorst krijgen, ook daar is aan gedacht. Voor de kinderen is er een lekker sapje of een glaasje limonade, kijk voor meer informatie bij het kopje ontmoeten.

 

Ontmoeten

In de winkel hebben wij een heerlijke plek gecreëerd waar je kunt genieten van een kopje koffie, thee met of zonder iets lekkers.
Toost vindt het belangrijk om gelegenheid te geven tot ontmoeting omdat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om mensen om je heen te hebben. Toost zorgt voor een huiselijke sfeer waarin je, jezelf kan zijn en er ruimte is voor een praatje.

Neem je tijd en geniet van al het kleins in het leven.

Voel je thuis bij Toost.

Over Toost, op al het kleins in het leven

Toost is ontstaan vanuit het idee dat duurzaam, hip, ontmoeting en creativiteit hand in hand kunnen gaan.
Ik ben Lotty, getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik heb een passie voor creatief en duurzaam consumeren en wil laten zien dat je ook met een kleiner budget er leuk en hip uit kunt zien. Dit komt ook terug in het interieur van Toost. Bijna alles is 2e hands of zelf gemaakt. Waar mijn hart sneller van gaat kloppen? De kleine dingen in het leven; de herfst, een lekker kopje thee, een mooi shirtje voor een leuke prijs, een goed gesprek, een helpende hand, liefde en lachen. Toost op al het kleins in het leven. Ik ontmoet je graag in mijn winkel!


Toost, op al het kleins in het leven

Lotty Klassen

Waalsteenhof 9
2181 WN Hillegom

Tweedehands (merk) kinderkleding, speel- én ontmoetingsplek!