Tweedehands merkkleding voor dames, heren en kinderen

Lemon Hill
Lisse

Kom gezellig langs in onze trendy winkel met mooie tweedehands merkkleding die aantrekkelijk geprijsd is, originele duurzame cadeaus en gezelligheid. Uniek en duurzaam!

Lemon Hill is geboren uit een liefde voor leuke, trendy en originele kleding, de wens om de kledingindustrie duurzamer te maken en de droom om een gezellige en creatieve plek te creëren waar mensen graag komen ontspannen. 

Niets is leuker dan jouw ideale outfit vinden en er minder voor te betalen dan voor nieuwe kleding. Daarnaast heb je een unieker item en maak je de wereld ook nog duurzamer. Er wordt dagelijks over de hele wereld ontzettend veel goede kleding en schoenen weggegooid, zonde want daar zitten super leuke dingen tussen. Bij Lemon Hill krijgt het opnieuw de kans om iemand gelukkig te maken. 

Het pand aan de Heereweg is een plaatje op zich. Voor het interieur zijn we zelf aan de slag gegaan met een ontwerp. Het doel was om een frisse en aantrekkelijke winkel te maken, waar het door unieke details en flexibiliteit keer op keer verrassend blijft. Alle bouwmaterialen voor het interieur zijn recycled of zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd. Nieuwsgierig geworden? De ideale plek om de winkel te komen bewonderen is de koffietafel, waar de heerlijke koffie of cappuccino voor je klaar staat. 

Over Lemon Hill

Vanaf jongs af aan ging ik met mijn moeder al heerlijk schatten zoeken in tweedehands winkels. Destijds deed ik het nog niet eens zozeer om duurzamer te zijn, maar vooral omzet ik veel leukere items in de tweedehandskledingwinkels kon vinden dan in de nieuwe winkels. 

Naarmate ik ouder werd, werd ik mij steeds bewuster van het feit dat de kledingindustrie de op 1 na meest vervuilende industrie ter wereld is. Ik ben van mening dat je duurzaam leven geen "moetje" moet maken, maar iets wat aantrekkelijker en leuker is. Dus dit tezamen met mijn liefde voor "schatzoeken" en  het creëren van een ontspannen plek voor iedereen heeft er voor gezorgd dat ik in 2016 Lemon Hill ben begonnen. Hier kan iedereen opnieuw leuke kleding kopen.


Lemon Hill

Jolijn Kramer-Koopmans

Heereweg 199
2161 BD Lisse

Tweedehands merkkleding voor dames, heren en kinderen