Groei! Praktijk voor Kinesiologie

Marte Kok
Noordwijk Zh

Praktijk voor Kinesiologie Voel jij ook wat stress met je lijf kan doen? Groei! Praktijk voor Kinesiologie helpt jou en je kind om stress in je lijf op te sporen, te balanceren en vol energie te Groeien naar een stress-vrij leven!

Stress, het heeft altijd al bestaan en op sommige momenten is het zelfs onmisbaar voor ons, maar de laatste jaren lijken we er meer last van te hebben dan ooit. We zijn druk, druk, druk, oververmoeid en overprikkeld en alles om ons heen lijkt sneller te gaan dan ooit.
Als deze stress niet of onvoldoende afgevoerd kan worden, slaat het zich ergens op in je lijf. En wat zich opslaat, moet er ook weer een keer uit en dat kan in vele vormen gebeuren:

  • Onverklaarbare pijn in je lijf
  • Geen energie hebben
  • Slaapproblemen
  • Hoofdpijn
  • Allergieën en intoleranties

Heel veel kinderen hebben ook last van stress doordat ze opgroeien met een continue stroom van informatie en prikkels. 

  • Het jongetje dat na school heel erg boos wordt op alles en iedereen
  • Het meisje dat iedere ochtend met buikpijn naar school gaat
  • Het jongetje dat door de prestatiedruk steeds minder zelfvertrouwen krijgt
  • Het meisje dat op school de hele dag zit te wiebelen

Ik kan door middel van spiertesten kijken waar de stress ligt opgeslagen in jouw lijf. Dit kan letterlijk op je spieren zijn, maar het kan bijvoorbeeld ook een overtuiging zijn die diep in jouw lijf zit genesteld. Dat stemmetje dat ons influisterd dat we iets niet zouden moeten doen wat we eigenlijk wel heel graag zouden willen.

Als de blokkades zijn opgeheven kan de energie weer gaan stromen om tot jouw doel te Groeien!

Nieuwsgierig geworden? Boek een sessie en zie wat kinesiologie voor jou doet!

 

Over Marte Kok

Wie ben ik?

Mijn naam is Marte Kok en ik woon in het mooie Noordwijk met mijn man en 2 dochters. 
Uit passie voor Kinesiologie ben ik mijn eigen praktijk gestart.

Waarom Kinesiologie?

Het antwoord hierop is dat ik zoals zovele ouders op zoek was naar hulp voor mijn hooggevoelige dochter. We zagen de stress opbouwen in haar lichaam, maar hadden geen idee hoe we haar konden helpen. Tijdens mijn zoektocht op het internet stuitte ik op een kinesioloog. Het klonk allemaal heel logisch en herkenbaar en ik besloot het een kans te geven.
Na een eerste introductieavond was ik overtuigd! Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik besloot een eerste cursus van een weekend te gaan volgen. Daar zag ik wat simpele oefeningen met iemand konden doen en werd ik steeds verbaasder dat kinesiologie nog niet algemeen bekend is.
Dit eerste weekend mondde uit in een training van vier weekenden, waarna nog heel veel weekenden volgden en daarna zelfs de HBO-opleiding voor erkend kinesiolooog.
Ik weet wat kinesiologie met iemand kan doen, soms beginnen de veranderingen subtiel en een andere keer zijn de veranderingen meteen duidelijk zichtbaar. Maar de resultaten zijn steeds weer verbluffend!

Mijn dochter kan ondertussen veel beter omgaan met haar hooggevoeligheid en weet welke oefeningen ze kan doen als er teveel prikkels zijn. Ze heeft leren luisteren naar haar eigen lichaam en dat gevoel gun ik anderen ook!


Groei! Praktijk voor Kinesiologie

Marte Kok

Nieuwe Zeeweg 82
2202 HB Noordwijk Zh

Lid van beroepsvereniging

Groei! Praktijk voor Kinesiologie