Kinderen laten opgroeien met een zelfverzekerde mindset

De Kinderexpert
Sassenheim

De Kinderexpert geeft aan ouders en opvoedondersteuners handvatten en tips&tricks. Biedt inspirerende werkvormen en workshops aan om vroegtijdig kinderen kennis te laten maken met hun innerlijke wereld. Met elkaar alle kinderen laten stralen.

Kinderen laten stralen, het bewust laten zijn van persoonlijke innerlijke krachten en sturing op een zelfverzekerde mindset. Kinderen leren omgaan met gevoelens, gedachten en emoties en hier uiting aan te geven (emotionele geletterdheid). Middels diverse werkvormen zoals creatieve opdrachten en bewustzijns activiteiten ouders en opvoedonsteuners helpen in het aanbieden van ideeen en hulpmiddelen. Tips&tricks vanuit vele invalshoeken bundelt De Kinderexpert samen. Vanuit diverse kinderexperts online workhsops, seminars en boekentips om nog meer met elkaar alle kinderen te laten stralen.

De Kinderexpert biedt ook live workshops aan ter inspiratie aan ouders en opvoedondersteuners. De live workhsops zijn ingericht om de interactieve werkvormen die je kunt spelen met jouw kind, praktisch uit te leggen. 

De Kinderexpert als verbinder met alles wat te maken heeft met kindercoaching. 

Kindercoaching is een serieus vak, mega waardevol om kinderen te coaching in omgaan met gedachten, emoties en gevoelens. Naar mijn idee is alleen de insteek verkeerd: je zet kindercoaching in op het moment dat het niet goed gaat met jouw kind. Hoe zou het zijn als er vooraf coaching wordt gegeven om kinderen te sterken in een zelfverzekerde mindset. Dit zal toch schelen om angst en onzekerheid op langer termijn te veranderen in een vroegtijdige powerkracht die een leven lang mee gaat.

Je kunt als ouder/ opvoeder geen coach zijn van je eigen kind maar je kunt ze wel sturing bieden en begeleiden op het gebied van kindercoaching. Let's do it together en wordt ook een kinderexpert! 

 

Over De Kinderexpert

Mijn levenspad is niet voor niets en dat ik dol ben op kinderen is ook niet voor niets. Ik ben gaan mixen van alles wat ik heb meegemaakt, gedaan en heb ervaren! In de studie tot master kindercoach heb ik zoveel mooie inzichten gekregen. Evenals mijn werk als kindhulpverlener bij het Leger des Heils maar ook als manager in de kinderopvang. Kindercoach is een prachtig vak en ik ben er zelf zo enthousiast over dat ik iedereen gun om er kennis van te nemen en ja daar is het idee geboren: De Kinderexpert.

Mijn talenten: verbinder, creatief van geest en ondernemend. Mijn valkuil is alles leuk vinden en wil het liefst duizend dingen stoppen in één dag! Ondanks mijn burn-out ( 2019 - half 2021) is die eigenschap niet verdwenen maar wel geaccepteerd. Met als extra acceptatie van het volledig liefdevol omarmen van mijzelf, mijn eigen richting bepalen en omgeving energie levelen vanuit innerlijke sturing. Lost but nog least mijn opgekropte kinderpijn aangekeken en dit een plek gegeven. En dit is dan ook mijn extra drive om kinderen vroegtijdig te begeleiden in het uiten van gevoelens, gedachten en emoties.

Verder over mij persoonlijk: ben ik moeder van twee jongens Kyan (2015) en Benya (2017) en getrouwd met de leukste man op aarde. En volgens mij vindt hij mij ook heel leuk ondanks mijn verslaving aan persoonlijkontwikkelings boeken en eigenlijk alles wat daarmee te maken heeft. 


De Kinderexpert

Saskia van der Vijver

Klinkenberg 15
2171 AN Sassenheim

Lid van beroepsvereniging

Kinderen laten opgroeien met een zelfverzekerde mindset