Luisterkind werker

www.suzenergie.nl
Roelofarendsveen

De luisterkind methode is een prettige manier om inzicht te krijgen in het gedrag van je kind, waarbij hij of zij niet naar een praktijk hoeft te komen omdat de afstemming op afstand plaats vindt.

Met deze methode nodig ik de aanvrager (en het kind) uit, om zelf oplossingen aan te dragen. We gaan er namelijk vanuit, dat iedereen de oplossing voor de problemen waar hij of zij tegenaan loopt, bij zich draagt. Met behulp van de Luisterkind Methode ga ik in gesprek met dat onderbewuste stuk, zonder oordeel en met een positieve blik. Door me af te stemmen op de casus, verbindt ik me met die energie en vindt er een gesprek plaats op afstand. De toegezonden vragen kunnen hierin meegenomen worden. Hieruit volgt een verslag dat via e-mail verstuurd wordt. Een luisterkind afstemming geeft ouders doorgaans inzichten, bevestiging en handvatten. 

 Een luisterkind afstemming is voor iedereen die zijn kind aan het woord wil laten ❤️

 

 

 

Over www.suzenergie.nl

Mijn naam is Suzan Verhaar. In 2018 heb ik mijn eigen praktijk Suzenergie opgezet. Onderwerpen als intuïtieve ontwikkeling, hoog gevoeligheid, mediatie, yoga en het werken met energie in zijn algemeenheid, hebben al jaren mijn grote interesse. Door diverse opleidingen en ervaringen heb ik geleerd om situaties niet alleen rationeel te bekijken, maar ook te leren vertrouwen op mijn intuïtie. Ik zie en voel snel waar disbalans in het lichaam is. Ik geef naast behandelingen ook praktische handvatten, zodat je in je dagelijks leven stappen kan maken om je bewustzijn te vergroten, waardoor je zelf invoeld uit kan oefenen op je eigen ontwikkeling/ balans.

Ben je geïnteresseerd in een behandeling, maak gerust een afspraak voor een kennismaking, zodat je zelf kan ervaren wie ik ben en of mijn werkwijze bij jouw proces aansluit. 


Suzenergie

Suzan Verhaar

Westeinde 6a
2371 BA Roelofarendsveen

Luisterkind werker