Praktijk Erbij | Integratieve kind- en jeugd therapie

Prakijk Erbij
Sassenheim

Integratieve kind- en jeugd therapie / coaching / oudercaching / mindfulness

Praktijk Erbij Ik ben Marijke Kuperij, integratief kinder- en jeugdtherapeut. Sinds 20ben ik werkzaam in mijn Praktijk Erbij in Sassenheim en doe dit met veel liefde en toewijding. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en heb hierdoor een brede expertise opgebouwd. De laatste jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in Mindfulness voor kinderen en jongeren en ben opgeleid als trainer bij de Academie for Mindful Teaching in de Methode Eline Snel.

Voor wie? Kinderen kunnen bij mij terecht als er klachten zijn als gevolg van een emotionele gebeurtenis zoals : echtscheiding, overlijden, ziekte, verhuizing. Als er sprake is van factoren die belemmerend weken zoals: faalangst, negatief zelfbeeld, gepest worden, angsten, hyperventilatie, slaapproblemen, buikpijn zonder medische oorzaak, verlegen en teruggetrokken gedrag, onaangepast gedrag. Als extra begeleiding gewenst is bij ADHD, Hoogbegaafdheid, Hoogsensitiviteit.

De praktijk voor integratieve kinder- en jeugdtherapie en coaching is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. De praktijk is gevestigd in Sassenheim maar is ook goed te bereiken vanuit Lisse, Voorhout, Hillegom, Leiden, Oegstgeest, Noordwijk, Katwijk, Nieuw-Vennep en omstreken.

Meer informatie Op mijn site is meer informatie te lezen over de therapie/coaching en vergoedingen door de zorgverzekeraars. Ook vindt u er informatie voor kinderen, voor jongeren en voor ouders. Weet u niet zeker of deze vorm van therapie kan helpen bij uw situatie? Neemt u gerust telefonisch contact op.

Over Prakijk Erbij

Ik ben Marijke Kuperij, integratief kinder- en jeugdtherapeut. Sinds 20ben ik werkzaam in mijn Praktijk Erbij in Sassenheim en doe dit met veel liefde en toewijding.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en heb hierdoor een brede expertise opgebouwd. De laatste jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in Mindfulness voor kinderen en jongeren en ben opgeleid als trainer bij de Academie for Mindful Teaching in de Methode Eline Snel.

Oorspronkelijk heb ik gewerkt in het onderwijs in binnen- en buitenland. Na 17 jaar in verschillende landen gewoond te hebben samen met mijn man en kinderen hebben we ons 20 jaar geleden weer gevestigd in Sassenheim, waar ik al snel begonnen ben met mijn studie tot kinder - en jeugdtherapeut.

Inmiddels zijn mijn twee dochters volwassen en ben ik sinds kort ook trotse oma van een lieve kleindochter. In mijn vrije tijd wandel en sport ik graag in de buitenlucht.

Op mijn site is meer informatie te lezen over de therapie/coaching en vergoedingen door de zorgverzekeraars. Weet u niet zeker of deze vorm van therapie kan helpen bij uw situatie? Neemt u gerust telefonisch contact op.


Prakijk Erbij

Marijke Kuperij

Elbalaan 28
2172JD Sassenheim

Lid van beroepsvereniging

Praktijk Erbij | Integratieve kind- en jeugd therapie