Hypnotherapie

Dortie Gielen
Hillegom

90% van de klachten waarmee wij naar de huisarts gaan, vindt zijn oorsprong in ons brein? Gevoelens en ervaringen vormen overtuigingen in ons onderbewustzijn. Als die overtuigingen "niet helpend" zijn, leidt dat klachten, slechte gewoonten

Wist je dat 90% van de klachten waarmee wij naar de huisarts gaan, hun oorsprong vindt in ons brein? Gevoelens en ervaringen vormen overtuigingen in ons onderbewustzijn. Die overtuigingen bepalen wie wij zijn en hoe we ons gedragen. 95% van ons gedrag is onbewust gestuurd, gebaseerd op afkomst, opvoeding en ervaringen. Een negatieve overtuiging heeft veel impact op ons dagelijks functioneren en kan leiden tot klachten als pijn, slapeloosheid, angst of stress. Soms wordt verlichting gezocht in roken, drinken of overeten, wat vervolgens leidt tot nog meer klachten en schuldgevoel.

De snelste en blijvende manier om hier verandering in aan te brengen is door onze overtuigingen aan te passen. En dat is exact wat hypnotherapie doet. Op basis van een uitgebreide, vrijblijvende intake, worden klachten en wensen in kaart gebracht. Bij wederzijds goedvinden, wordt vervolgens een hypnotherapeutische sessie gedaan. Tijdens de sessie word je in een staat van opperste ontspanning gebracht, zodat jouw onderbewustzijn open staat voor nieuwe, positieve overtuigingen.
Hypnotherapie is 100% veilig, je houdt volledige controle en gaat niet “out” en kunt er niet in blijven hangen. Elke vorm van hypnose is zelfhypnose, jij bepaalt zelf wat je toelaat en wat niet. In de meeste gevallen zijn 1 a 2 sessies voldoende.

De kosten voor een sessie (inclusief intake) bedragen € 150 en worden door sommige, aanvullende verzekeringen(deels) vergoed.Hypnotherapie wordt onder andere ingezet bij:

·       Stoppen met roken·       Afvallen (virtuele maagband)·       Alle soorten angst·       Stress en burnout·       Fybromyalgie·       

·       Slapeloosheid·       Faalangst·       Laag zelfbeeld·       Hypnobirthing/geboortehypnose

Over Dortie Gielen

Mijn naam is Dortie Gielen, per 1 oktober woon en werk ik in Hillegom. Zo'n 10 jaar geleden kwam ik in aanraking met de fascinerende wereld van hypnotheratpie en was gelijk verkocht. Ik deed een opleiding en ben direct aan de slag gegaan. Daarnaast had ik een bedrijf in commerciële dienstverlening. De fascinatie en voldoening voor hypnotherapie werd steeds groter, dus nu focus ik mij volledig daarop. Daarnaast geef ik opleidingen in Hypnobirthing aan therapeuten. Elke dag zie ik kleine wonderen gebeuren door de veranderkracht die mensen in zich hebben. Negatieve overtuigingen maken plaats voor positieve, waardoor mensen weer controle krijgen over hun leven. 


Happyhypno

Dortie Gielen

Dijkoever 11
2181NK Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Hypnotherapie