Zelfontwikkeling, zingeving en zielsmissie

Sigrid Sneijders
Hillegom

Ik help jou, vrouw, als je je wilt verdiepen in zelfontwikkeling en zingeving om antwoord te krijgen op je levensvragen. Kernwoorden: humor, oplossingsgericht, zelfcompassie, laagdrempelig, magisch, beleving, avontuur, zielsmissie.

‘It’s oke. You just forgot who you are. Welcome back.’

Hoe fijn zou het zijn om te voelen dat je helemaal goed bent zoals je bent en het leven leeft dat voor jou bedoeld is?

Leven in vertrouwen en meegaan met ‘de flow ‘.

Maar ja, dit is niet de werkelijkheid, nietwaar? Als je eerlijk bent, dan ben je teleurgesteld in het leven en in jezelf.

‘Is dit het nou?’

Waar je op je 30e nog kon denken:  ‘Ik kom er vanzelf wel achter wie ik ben en wat bij me past’, heb je, nu je de 40 gepasseerd bent wel ontdekt dat het niet vanzelf komt. Je vergelijkt jezelf vaak met andere vrouwen en je vraagt je af wat je verkeerd doet.

Herken jij dit?  

-          Je hebt steeds het gevoel dat niemand op jou zit te wachten en je bent vaak onzeker.

-          Je zegt altijd ‘ja’ terwijl je soms liever ‘nee’ zegt. Je staat altijd ‘AAN’. ‘Ontspannen, wat is dat?’

-          Het leven zit vaak tegen en je zou willen dat dingen wat makkelijker gaan.

-          Je bent je tijd aan het verspillen want je weet nog steeds niet goed wie je bent en wat je toevoegt aan deze wereld.

Zelfontwikkeling is een proces wat bij de één sneller gaat als bij de ander. Soms blijf je echter hangen en kun je wel wat hulp gebruiken. Ik help je achterhalen wat ontspannen leven voor jou betekent en hoe je dat kunt bereiken.

Over Sigrid Sneijders

Even wat weetjes over mij:

Mijn man en ik wonen in Hillegom, in de wijk Vossepolder. We hebben twee volwassen dochters en een schattige kleindochter.

Ik ben echt een huismus, ik vind het heerlijk om lekker met mijn laptop of een boek op de bank te zitten. Omdat ik zo graag thuis ben, vind ik het ook zo fijn dat ik thuis kan werken. Ik schrijf teksten en heb hier ook mijn praktijk.

Een keer per week ben ik te vinden op de lokale toneelvereniging, waar we met veel plezier repeteren om elk jaar een toneelstuk op te voeren.

Verder vind het spelen op mijn handpan erg leuk, alhoewel ik er met alle werkzaamheden en mijn opleiding tot Hypnotherapeut nog niet zoveel tijd voor heb.

Sinds kort ben ik ook podcasts aan het opnemen en geleide meditaties en visualisaties. Ik vind het leuk om daar zelf een beetje mee te knutselen en uit te vinden hoe ik leuke effecten kan creëren.

Ik heb nogal wat inzichtkaarten, engelenkaarten en tarotkaarten en ik ben gek op al die mooie plaatjes. Net als boeken vind ik ze nogal verslavend. 

Thuis en op de sportschool doe ik aan Yoga en Pilates. 

 

 


Sigrid Sneijders

Sigrid Sneijders

Leeghwater 88
2181 WB Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Zelfontwikkeling, zingeving en zielsmissie