Voor welzijn, tegen eenzaamheid en depressie

KrinaKracht hypnosepraktijk
Noordwijk

Voel jij je eenzaam? Wil je meer contact met anderen? Bij KrinaKracht ben je op de juiste plek. Maar ook bij andere ergernissen op het persoonlijke vlak kan ik je helpen. KrinaKracht hypnosepraktijk is de plaats waar je kracht vindt in jezelf.

Heb je last van ergernissen of nare gevoelens? Vervelende gewoonten of vastgeroeste overtuigingen? Die help ik transformeren met therapie,  zodat jij weer gelukkig in het leven kunt staan.
Ik werk vooral veel tegen eenzaamheid en depressie.

Hoe?

Ik praat tegen je met een rustige stem, en geef je instructies je ogen te focussen, waardoor jij gaat ontspannen. Je hersenen gaan dan alfa golven uitzenden. Dit gebeurt ook altijd vlak voor je in slaap valt, en bij kinderen onder 7 altijd. Het is een staat waarin mensen gemakkelijk dingen leren.

Ga je in therapie dan doen we in hypnose verschillende technieken, waaronder regressie en gestalt. Hiermee kun je meestal in 3 tot 4 sessies je probleem aanpakken en loslaten. Daarna ben je veel beter in staat een prettig leven te lijden.

Je therapeut is als een zaklamp die alles verlicht, maar niets verandert.
Dat veranderen doe je zelf.
Je onbewuste zorgt altijd goed voor je, en houdt in de gaten of er geen gevaar dreigt. Het blijft dit doen. Ook in hypnose. Je kunt op elk moment opstaan en weglopen. Je wordt altijd gewoon wakker uit hypnose, of je valt in slaap en wordt wakker uit je slaap.

Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Je verbetert de rest van je leven. 

Hypnose helpt.

Steeds meer wetenschappelijk bewijs wordt gevonden voor de werking van hypnose.

Ken je het niet? Probeer het vrijblijvend uit met mijn gratis kennismakings-audio.                          

Zo vind ook jij je kracht. 

Over KrinaKracht hypnosepraktijk

Over Krina ( Ineke) van der Meulen.

Ik ben Krina. Ik vind mijn kracht in het helpen van anderen en vooral in het in verbinding brengen van mensen met elkaar. Wat mij gelukkig maakt is, als mensen hun eenzaamheidsgevoel kwijtraken. Ik ben geboren in Noordwijk op 20 juli 1961 in een gezin met 8 kinderen. Ik kreeg de voornaam Krina, en de roepnaam Ineke mee. Door de grootte van het gezin en een levensbedreigende ziekte van een oudere zuster heb ik mijn leven lang gevoelens van eenzaamheid en "ik hoor er niet bij" gevoelens gehad. Dit leidde meermaals tot perioden van depressie. Toch wist ik altijd te vechten en opnieuw te beginnen. 
Ik heb op mijn 32ste een mastertitel behaald in de Biochemie. Ik heb gewerkt als kwaliteitszorgspecialist in de automatisering en na een burn-out heel veel jaren als post en krantenbezorger. Ik heb in de Noordwijkse wijk Boerenburg samen met medebestuursleden een Wijkvereniging opgericht, waarin met name ouderen en nieuwe Nederlanders een plekje vinden. Hierdoor kreeg ik steeds meer energie en ben ik in juli 2020 begonnen met een hypnose opleiding, waarvoor ik in januari 2021 mijn eerste diploma haalde. In december 2023 heb ik de opleiding afgerond. Nu ben ik volleerd hypnotherapeut. Deze opleiding en het werk met de wijkvereniging geeft mij zo'n kracht, dat ik dit bedrijf begonnen ben en met veel plezier doe. Blijvende kracht haal ik uit het helpen van anderen.

 


KrinaKracht

Krina (Ineke) van der Meulen

Joseph de Veerstraat, 28
2203 EN Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Voor welzijn, tegen eenzaamheid en depressie