Word weer blij! Voor welzijn, tegen eenzaamheid en depressie (ook stoppen met roken)

KrinaKracht hypnosepraktijk
Noordwijk

Loopt jouw leven niet zo als je wilt? Wat als je weer blij zou zijn? Dat kan met hypnose. Ik help bij ergernissen op het persoonlijke vlak en bij stoppen met roken KrinaKracht hypnosepraktijk. De plaats waar je kracht vindt in jezelf.

Heb je last van ergernissen of nare gevoelens? Vervelende gewoonten of vastgeroeste overtuigingen? Dat kan je eenzaamheidsgevoelens geven. Wat als je gewoon weer blij zou zijn, en weer gelukkig in het leven kunt staan. Dat kan met hypnose.

Hoe?

Door te ontspannen en te focussen op mijn stem, mijn instructies en de processen in je brein. Je hersenen gaan alfa golven uitzenden. Dit gebeurt ook altijd vlak voor je in slaap valt, en bij kinderen onder 7 jaar. Het is een staat waarin mensen gemakkelijk dingen leren. Jij kunt dus gemakkelijk nieuw gedrag leren zodat je het oude niet meer hoeft te doen.

In therapie zijn 3 sessies meestal genoeg om je problemen aan te pakken en los te laten. (Bij ernstige persoonlijkheidsstoornissen, eerder 6 sessies.) Daarna ben je veel beter in staat een prettig leven te lijden.

Een hypnotherapeut is als een zaklamp die alles verlicht, maar niets verandert.
Dat veranderen doe je zelf.

Het is veilig. Je onbewuste zorgt altijd goed voor je, en waakt tegen gevaar. Het blijft dit doen. Ook in hypnose. Daarbij weet je meestal wat er gebeurd. Je kunt op elk moment opstaan en weglopen.

Steeds meer wetenschappelijk bewijs wordt gevonden voor de werking van hypnose.
Hypnose helpt.

Probeer het vrijblijvend uit met mijn gratis kennismakings-audio.                          

Zo vind ook jij je kracht. 

Over KrinaKracht hypnosepraktijk

Over Krina ( Ineke) van der Meulen.

Ik ben Krina. Ik vind mijn kracht in het helpen van anderen. Wat mij gelukkig maakt is, als mensen hun eenzaamheidsgevoel of andere problemen kwijtraken.
Ik ben geboren in Noordwijk op 20 juli 1961 in een gezin met 8 kinderen. Ik kreeg de voornaam Krina, en de roepnaam Ineke. Door de grootte van het gezin en een levensbedreigende ziekte van een oudere zuster heb ik mijn leven lang eenzaamheidsgevoelens gehad. Dit leidde tot terugkerende depressies. Toch wist ik altijd te vechten en opnieuw te beginnen. 
Ik heb op mijn 32ste een mastertitel behaald in de Biochemie. Ik heb gewerkt als kwaliteitszorgspecialist in de automatisering en na een burn-out heel veel jaren als post en krantenbezorger. Ik heb samen met medebestuursleden Wijkvereniging Boerenburg opgericht. Hierdoor kreeg ik steeds meer energie en ben ik in juli 2020 begonnen met een hypnose opleiding, waarvoor ik in januari 2021 mijn eerste diploma haalde. Belangrijker is dat ik door hypnose mijn neiging tot depressies kwijtraakte. In december 2022 heb ik de opleiding afgerond. Nu ben ik volleerd hypnotherapeut. Deze opleiding en het werk met de wijkvereniging gaf mij zo'n kracht, dat ik dit bedrijf begonnen ben en met veel plezier doe. Nu ik meer tijd werk, o.a. aan een cursus tegen Eenzaamheidsgevoelens, beperk ik mijn vrijwilligerswerk tot als EHBO-er helpen bij evenementen en soms collecteren. Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen. Mijn dochter en 2 bonuskinderen.


KrinaKracht hypnosepraktijk

Krina (Ineke) van der Meulen

Boekerslootlaan 51
2201 Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Word weer blij! Voor welzijn, tegen eenzaamheid en depressie (ook stoppen met roken)