Energetische hypnose I Spiritual (pranic) Healer and Lifecoach I Human Design

BijSacha
Noordwijkerhout

Energetische hypnose sessies vanuit mijn praktijk in Noordwijk en in een huisartsenpraktijk in Amersfoort. Daarnaast ben ik Spiritual (pranic) healer en lifecoach. Aan de slag met je onderbewustzijn: schoonmaak- en verdiepingsproces!

Vanuit mijn praktijk in Noordwijk en in een huisartsenpraktijk in Amersfoort begeleid ik Energetische hypnose sessies. Daarnaast ben ik Spiritual (pranic) healer en lifecoach. De meeste mensen komen bij mij met een hulpvraag: wat is mijn pad, een situatie of iemand willen loslaten, of juist antwoorden krijgen. Maar zonder hulpvraag komen is ook goed. Want de hulpvraag is geformuleerd door ons bewustzijn, en we gaan juist aan de slag met je onderbewustzijn, dat gaat vele male dieper. 

Mijn doelgroep? Heb ik niet. Tot nu toe heb ik langs zien komen: een militair, moeders, crossfit coaches, brandweerman, doktersassistentes, succesvolle ondernemers (m/v), (yoga)docents, business coaches, salesmanagers etc. Ik kan nog even doorgaan... Jij valt dus in mijn doelgroep! Ik sta voor je klaar. De eerste sessie is meestal een labyrint sessie waarin we je pad van nu tot je geboorte schoon gaan maken. Daarna kunnen we gaan verdiepen. 

Regressie sessies en Energetische maagband traject behoort ook tot de mogelijkheden! Stuur mij een berichtje voor meer informatie. 

Over BijSacha

Ik ben iemand die altijd al gevoelig is geweest; energie van anderen, zielen, en voelde al snel aan mijn intuïtie of ik iets wel of niet moest doen. De afgelopen jaren heb ik mijn stuur echt los gelaten om te kijken wat er op mijn pad zou komen. Het was duidelijk de bedoeling om vanuit mijn intuïtie te gaan werken, mijn gevoel echt te volgen. Dus van een commerciële, ego gedreven omgeving, met omzetten, targets etc.. nu naar het spirituele en intuïtie werk. Dit heb ik gevonden met hypnose. Mijn eerste hypose sessie was in 2006; maar toen wilde ik die controle nog niet los laten. Een paar jaar geleden ben ik weer in contact gekomen en heeft het werken met hypnose mij inzichtingen en antwoorden gegeven, zo bijzonder! Dit wil ik met anderen delen en zelf laten ervaren. 

Naast hypnose ben ik een grote fan van het strand in Noordwijk om tot rust te komen, doe ik 3-4 x per week aan crossfit, houd ik erg van gezond eten en vriendschappen die mij aanvullen en energie geven. 


BijSacha

Sacha Bol

Westeinde 94
Noordwijkerhout

Energetische hypnose I Spiritual (pranic) Healer and Lifecoach I Human Design