Homeopathie Prakijk Hornung

Homeopathie Praktijk Hornung
Noordwijk

Klassieke homeopathie is een holistische geneeswijze, je bent zo veel meer dan je klachten. Met homeopathie wordt je zelfgenezend vermogen versterkt door het bij jou passende geneesmiddel en herstel je jezelf. Je kunt namelijk veel meer dan je denkt

Een goede gezondheid, waarbij er geen fysieke, emotionele of mentale klachten zijn die je beperken in dat wat jij het allerliefst zou doen. Zie je het voor je?

Leef je het leven al zoals jij je het hebt voorgesteld?

Want dat is toch uiteindelijk wat ik je echt zo gun, dat jij je leven helemaal kunt leven zoals jij het graag zou willen. In balans, goede gezondheid op alle vlakken en vol respect en liefde voor jezelf.

Wat heb je nodig om te kunnen leven, zoals jij het heel graag zou willen? Zijn er klachten die dat nu voorkomen? Je zult vast ook al het één en ander geprobeerd hebben om er vanaf te komen. Ik benijd je niet: er is zo veel keuze, waar kies je voor waar je ook echt blijvend van je klachten af kunt komen. En waar voor jij je gezien, gehoord en vooral ook serieus genomen voelt, als mens en niet alleen als klacht of lichaamsdeel.

Dat is de reden dat ik ben begonnen als homeopaat. Homeopathie heeft zich al een paar honderd jaar kunnen bewijzen als geneeswijze waarbij mensen echt geholpen zijn om van hun klachten af te komen. Want het mooie van deze geneeswijze is dat je namelijk jezelf geneest, met wat  hulp van een homeopathisch geneesmiddel. En met al die historische kennis op de achtergrond, kan ik mijn volledige aandacht aan jou geven en het voor best passende homeopathische medicijn kiezen welke je zelfgenezend vermogen gaat versterken.

Over Homeopathie Praktijk Hornung

Ik ben Marjon Hornung-Müller, getrouwd en moeder van 2 dochters. Geboren en getogen in Twente en na omzwervingen uiteindelijk beland in het heerlijke Noordwijk.

Niet alleen heb ik lang gezocht naar mijn ideale woonplaats, ook de zoektocht naar mijn ideale baan  heeft een lange tijd geduurd. Als klein meisje wilde ik al bij AZG werken, om mensen te helpen én meer van de wereld te zien. De HBO-v paste niet bij mij. Daarna ben ik verder gaan studeren voor biochemisch analist, mijn eerste baan was bij een groot biotechnologisch bedrijf. En nadat ik eenmaal in de deze hoek aan het werk was, vond ik het moeilijk om die diepe wens uit te kunnen voeren.

Tot er klachten kwamen: burn-out en schildklier problemen. Dat schudde me wakker en kwam de vraag: is dit het voor de rest van mijn leven?! Niet zo lang daarna kwam ik een aankondiging voor de homeopathie-opleiding tegen. Er was gelijk herkenning, DIT IS HET!

Gelijk mijn jongste dochter ging ik ook naar school. Zij groep 1, ik voor 5 jaar naar de “heksenschool”. Pittig, maar voor het eerst was ik zo gelukkig op school en leerde ik de dingen waar ik echt iets mee kon. En kon ik later aan het eind van de opleiding na 16 jaar afscheid nemen van de farmaceutische industrie en aan de slag gaan met mensen helpen helen. Vanuit jouw diepste zelf, want daar ligt eigenlijk alles wat we nodig hebben. Niets meer onderdrukken, maar genezen waar het echt om gaat.


Homeopathie Praktijk Hornung

Marjon Hornung

Nieuwe Zeeweg 82
2202HB Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Homeopathie Prakijk Hornung