Aura/ Chakra healing

Soul Balance
Sassenheim

Door blokkades en angsten uit het verleden te transformeren naar kracht en geloof in jezelf, wordt de balans weer hersteld. En dan is zowel lichaam als geest in staat om rust en ontspanning te vinden. Daar zet ik mij graag voor in!

Aura/chakra healing incl. reading

Je zit niet lekker in je vel. Je voelt dat er dingen in jouw leven anders mogen, maar durft hierin (nog) geen stappen te zetten. (veiligheid, financiële zekerheid, oordelen en/of meningen van anderen, angst, onzekerheid, geen zelfvertrouwen enz.). Je voelt dat jij vanuit je hart iets anders wilt, maar je denken is te krachtig om de roep van je hart te gaan volgen. Of je voelt helemaal niet meer wat jouw hart wil, waar het blij van wordt, waar het passie voelt of waar de energie van gaat stromen.

Je zou dan kunnen overwegen om een aura/chakra healing te ondergaan. Tijdens deze healing ‘lees’ ik ook de energie van jouw chakra’s (readen). Jouw energie geeft informatie over het proces waar jij je op dit moment in bevindt. Ook wordt zichtbaar welke stappen je zou kunnen zetten om vanuit dit proces weer verder te kunnen. De informatie die ik krijg schrijf ik op en wordt uitgebreid besproken in het nagesprek.

Na de behandeling zul je je beter in balans gaan voelen, meer bij jezelf kunnen blijven en beter in je kracht kunnen staan. Je energieniveau gaat weer omhoog en je hoofd en lijf komen tot rust. Ook wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd, waardoor je beter in staat bent je aura en chakra’s in balans te houden. Hierdoor zul je merken dat je de focus van en op je leven weer scherp(er) kan stellen.

Meer informatie kun je vinden op soulbalance
 

Over Soul Balance

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde mijzelf graag ontwikkelen om te leren en te ervaren hoe ik kon vertrouwen op mijn intuïtie en de richting te volgen die mijn gevoel mij aangaf.

Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd. Bij de opleiding Effectieve Intuïtie lag de focus op het leren ‘lezen’ van energie (aura en chakra’s). Ik heb verschillende intuïtieve trainingen gevolgd waarbij ik meer begrip en inzicht kreeg in mijzelf en mijn eigen energie om zo een zuivere verbinding te leggen met de energie van anderen (aurareading). Vervolgens heb ik de training tot aura/chakra practitioner gevolgd. Hierdoor heb ik een diepgaander inzicht gekregen in de werking van de menselijke aura en de chakra’s en het healen van dit menselijk energieveld. ​Bij Wapiti healing heb ik de jaaropleiding gevolgd voor het analyseren, repareren en het in balans brengen van de 7 hoofdchakra’s. In 2017 ben ik begonnen met Acces Bars.

​De weg die ik ben gegaan heeft geleid tot het starten van mijn eigen praktijk. Omdat ik anderen wil helpen om blokkades en angsten uit het verleden te transformeren naar kracht en geloof in zichzelf. Dat doe ik door er volledig voor de mensen te zijn, en mijn kennis en ervaring in te zetten om hen te helpen op weg naar meer inzicht en bewustwording. Hierdoor wordt de balans weer hersteld en is zowel lichaam als geest in staat om rust en ontspanning te vinden.

 

 

 


Soul Balance

Michelle Caseley

Oosthoutlaan 4
2171 TZ Sassenheim

Aura/ Chakra healing

Wat doe ik nog meer?

13okt
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Hartchakra.
Lichaamswerk
Access Bars en Trauma/stress behandeling
Sassenheim
Een Access Bars sessie kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten! Een Bars behandeling is geschikt voor iedereen die vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven wil staan.
Ademtherapie
Verbonden Ademcoach
Sassenheim
Ademcoach
08sep
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van de Plexus Solaris.
31mei
Workshop
Verbonden Ademcirkel
Voorhout
Een prachtige cirkel met de Verbonden Adem. Een hele fijne manier om je hart te openen en een laagje dieper in jezelf te kunnen bewegen.
30jun
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Sacraalchakra.
17nov
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Keelchakra.
28jun
Workshop
Ademcirkel
Voorhout
Een prachtige cirkel met de Verbonden Adem. Een hele fijne manier om je hart te openen en een laagje dieper in jezelf te kunnen bewegen.