Spiritueel Coach en medium

Thuiskomen in het licht
Noordwijk

Ik coach je met mijn intuïtie en sensitiviteit hierdoor krijg je inzicht en overzicht

Mijn naam is Nancy Sies, Ik ben spiritueel coach en medium. Zolang als ik mij kan herinneren, zie ik meer, voel ik meer en hoor ik meer dan de mensen om mij heen: ik kan energie voelen, energie zien en interpreteren én ik heb contact met overledenen.

Als spiritueel coach maak ik gebruik van mijn intuïtie en sensitiviteit. We bespreken jouw hulpvraag en vervolgens voel ik in op jouw energieveld. Ik kan via de energie voelen en zien of je lekker in je vel zit (of juist niet) en wat de oorzaak daarvan is. Vervolgens ga ik met jou in gesprek waarbij ik je vertel wat ik waarneem, wat ik doorkrijg aan de hand van jouw energieveld en welke oplossingen er aangereikt worden. 

Als medium geef ik readings. Ik maak contact met jouw overleden dierbare, hierdoor bied ik je ondersteuning bij jouw rouwproces. De wetenschap dat jouw overleden dierbare op dat moment bij je is en dat het goed met hem of haar gaat, kan je rust en acceptatie brengen. Een foto of een voorwerp meenemen van degene waarover de reading gaat mag altijd. Meer informatie vind je op mijn website. 

Wil je een afspraak met me maken? 
Stuur mij een whatsapp of vul het contactformulier in op mijn website, dan neem ik z.s.m. contact met je op!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!
Nancy 

Over Thuiskomen in het licht

Mijn naam is Nancy Sies. 
Ik ben geboren in 1977 in Amsterdam en ik ben daar ook opgegroeid. Na de middelbare school heb ik gestudeerd in Groningen (HBO MER) en daarna in Amsterdam (Rechten aan Universiteit). Sinds 2000 woon ik met veel plezier in Noordwijk (ZH) waar ik enorm geniet van het strand, de zee, de duinen en mijn gezin. 

Na de ‘normale route’ van studeren en een baan heb ik het roer omgegooid en ben ik een eigen spirituele praktijk begonnen onder de naam ‘Thuiskomen in het licht’. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik geloof dat we allemaal afkomstig zijn uit het licht en dat we na het overlijden weer naar dat licht terugkeren. Het licht geeft je een vredig en liefdevol gevoel, een gevoel van thuiskomen. Ook geloof ik dat we allemaal van binnen een deel van dat licht in ons dragen. Het is mijn missie om jou dat te helpen herinneren en om je weer in contact te brengen met jouw eigen licht.


Thuiskomen in het licht

Nancy Sies


Noordwijk

Spiritueel Coach en medium