Spirituele praktijk Silvia Heemskerk

Spirituele praktijk Silvia Heemskerk
Voorhout

In een persoonlijke reading stem ik me af op jouw energie en ontvang ik informatie die voor jou belangrijk is. Ik vertel deze informatie zo duidelijk mogelijk, zodat jij inzichten, troost en duidelijkheid krijgt.

Mijn naam is Silvia. Mijn leeftijd is 52 jaar, getrouwd met Marco en moeder van twee bijna volwassen kinderen. Ik ben helderziend, en heldervoelend. Mijn talent, zoals ik het zelf graag noem, bestaat uit dat ik al mijn zintuigen kan openstellen voor het ontvangen van alle energie en informatie om ons heen. Als ik me afstem op jouw energie ontvang ik informatie die voor jou belangrijk is. Er komen beelden, gevoel of woorden. Ik vertel wat ik voel, zie en hoor, ook als je vragen hebt, beantwoord ik die op deze manier. Dit kan inzicht geven in jouw persoonlijke situatie, zodat jij de antwoorden krijgt die je inzicht, troost en duidelijkheid geven. Ook maak ik contact met dierbare overledenen, beschermengelen of persoonlijke gidsen. zodat ik de voor jouw bestemde persoonlijke boodschap door mag geven. Ik doe geen voorspellingen over ziekte en gezondheid. Ik weet niet wat er gaat komen, want ik vertel je wat ik op dat moment hoor, zie en voel. Er is altijd ruimte voor vragen.Soms zie ik onbalans in de energie en vraag ik of ik je een aanvullende energie healing mag geven. Een reading vind plaats in mijn praktijk aan huis.Vindt je het prettiger als ik naar jou toe kom, ik bespreek graag wat de mogelijkheden zijn. 

 

Over Spirituele praktijk Silvia Heemskerk

Mijn naam is Silvia. Ik ben mijn hele leven al paranormaal begaafd. Als kind was het voor mij heel normaal om samen met mijn onzichtbare vriendje te spelen. Tijdens mijn tienerjaren was ik erg gefasineerd door de dood. Wat gebeurd er met iemand die komt te overlijden en waar blijft die persoon dan? Het hield me enorm bezig, maar tegelijkertijd was ik bang voor alles wat maar met geesten te maken had. In de loop van de jaren verdween het zien en voelen naar de achtergrond, ik was mijn leven aan het opbouwen en dat koste veel energie en tijd. Maar toen ik zelf moeder werd kwam alles weer terug. Mijn zoontje "zag" ook van alles en mijn dochter bleek de gave ook geerfd te hebben. Omdat zij beiden soms enorm veel last hadden van alles voelen en zien ben ik me steeds meer gaan specialiseren in wat er allemaal ongezien om ons heen gaande is en hoe je dat kan integreren in je leven. En zo ben ik terug van weggeweest bij mezelf, Silvia met haar paranomale gaves als talent. Hoe onwijs mooi dat ik nu mijn talenten mag inzetten om mensen inzichten, troost en vertrouwen te geven. Dankbaar ook voor het vertrouwen wat ik krijg van de mensen die bij me komen. Ik hoop je graag te verwelkomen in mijn praktijk of bij je thuis. 

Met warme groet, Silvia 


Spirituele praktijk Silvia Heemskerk

Silvia Heemskerk


Voorhout

Spirituele praktijk Silvia Heemskerk