Selfsense - op weg naar je authentieke zelf

Selfsense
Leiden

Sessies, healings, readings en verbindingscirkels

Ik begeleid in de bewustwording dat jouw lichaam jouw boodschapper, je jouw energie voor je kunt laten werken en jouw intuïtie leidt. 

Je ervaart inzichten in hoe de dingen voor jou werken op emotioneel en energetisch niveau. Want jouw lichaam liegt nooit en geeft je alle informatie die nodig is om te voelen, helen, groeien, ontwikkelen en gewoon te zijn.

Steeds liefdevoller ga je voelen dat jij altijd een keuze hebt en eigenaarschap kunt nemen over de dingen die van jou zijn en los kunt laten wat van de ander is. 

Terwijl je samen met mij jouw persoonlijke transformatieproces start waarbij we de verbinding leggen tussen je denken (hoofd), voelen (emotioneel en energetisch in het lichaam) en doen (gedrag).

Over Selfsense

Over Elody

De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel geleerd over hoogsensitiviteit, emotioneel en energetisch lichaamswerk. Een aantal jaren heb ik mij verloren gevoeld en voelde ik mij niet verbonden met mezelf en de mensen om mij heen.Het ‘anders’ zijn werd een rode draad in mijn leven en ik worstelde vaak met de vraag: “wat is nou van mij en wat is van de ander?” Toen ik begon te luisteren naar mijn intuïtie en te werken met mijn energie ben ik mij bewust geworden van wat ik nodig heb om te helen, te voelen en gewoon te zijn. Nu durf ik vanuit mijn authentieke zelf te verbinden met anderen en nodig ik je uit hetzelfde te doen.

 “Intuïtie leidt, het lichaam liegt nooit en bewustwording creëert de mogelijkheid tot transformatie”

 

Over Marja

De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel geleerd over het moederschap, familie systemen het energetische werk. Een aantal jaren heb ik geworsteld met mijn ruimte innemen en handelen naar mijn onderbuikgevoel.Op jonge leeftijd werd ik moeder en toen ons laatste kindje geboren werd met een zeldzame afwijking kreeg ik veel uitdagingen op mijn pad. Zo nu en dan kon ik mij onzeker voelen. Iedereen had iets over mijn kindje te zeggen waardoor ik uitgenodigd werd te luisteren naar mijn eigen onderbuikgevoel, mij uit te spreken en te handelen.In dit proces ben ik gaan helen en heb ik ontzettend veel inzichten ontvangen over mijn eigen innerlijke wijsheid. Nu durf ik met volle 100% mijn ruimte in te nemen en nodig ik je uit hetzelfde te doen.

‘’Voor jezelf zorgen is de meest waardevolle manier om voor anderen te zorgen’’


Selfsense

Elody Hamelink

Braambes 11
2318AJ Leiden

Selfsense - op weg naar je authentieke zelf