Zielstekening, kindertekening, reading, workshops, art

Kasia van der Wiel - Stasiak
Lisse

Ik noem mezelf graag een creatieve schakel tussen de ziel en haar beeld. De taal van je ziel vertaal ik in kleuren, beelden en symbolen.

Een zielstekening of auragraph is een portret van je ziel. Jouw prachtige energie stroomt naar binnen door de aura kleuren, symbolen en beelden. Dat geeft inzicht in je persoonlijkheid, je relaties, talenten, gezondheid en waar je op dat moment in je leven staat. Het is een persoonlijke reis binnen in jezelf. Ik stem me af op je energie en alles wat ik mag ontvangen zet ik op papier met waterverf, inkt en potloden. Zodra de tekening klaar is, zie ik een verhaal voor me die ik als reading aan je doorgeef. 

Een reading via een Auragraph kan nuttig zijn o.a. om: Dieper inzicht te krijgen in je leven; Begrip krijgen over bepaalde onderwerpen uit je verleden; Je erkend en gezien te voelen; Nog meer in je kracht te gaan staan; Je bewust te worden van je talenten; Een nieuw perspectief op je leven te krijgen

Naast mijn werk als creatief medium, lees ik ook tekeningen van kinderen en help ik ouders hun kinderen beter te begrijpen. Als licentie trainer van kindertekeningen lezen en begrijpen, geef ik vaak workshops in het leren van tekeningen lezen en begrijpen.

Over Kasia van der Wiel - Stasiak

Creativiteit en een fascinatie voor de ontwikkeling en het gedrag van mensen zijn altijd mijn leidraad geweest. Vroeger dacht ik dat het twee verschillende werelden waren, binnen en buiten. Als jong meisje leek me logisch om me op anderen te concentreren, vooral op de kinderen. Dus werd ik hun juf op school. Ondanks mijn liefde voor kinderen miste ik ruimte voor mijn creatieve passie. Ik besloot mijn werk te veranderen en begon onder de naam Liliart, ontwerpen voor illustraties, geboortekaartjes, logo's, etc. Ondanks dat ik zeer gelukkig was met een potlood in mijn hand, miste ik contact met anderen op een dieper niveau dan alleen het maken van de nodige illustratie. Dus keerde ik gedeeltelijk terug naar de kinderen en volgde de opleiding in het lezen en begrijpen van tekeningen. Door anderen te helpen hun kind te begrijpen, was ik weer in contact met de buitenwereld en door nog steeds illustraties te maken voor klanten, kon ik mijn creativiteit kwijt. Maar het waren nog steeds twee verschillende werelden en ik wilde een connectie met alles wat ik doe. Ik wenste dat ik voor anderen zulke beelden kon maken die een diepere betekenis zouden hebben en die op een of andere manier andere mensen zouden kunnen helpen. Ik wist toen nog niets van het bestaan ​​van auragraph, totdat er een opleiding Creative Medium op mijn pad kwam. Mijn wens werd vervuld...ik kan mijn creativiteit combineren met het helpen van anderen. 


Liliart

Kasia van der Wiel - Stasiak

Catharijnelaan 32
2161 CK Lisse

Zielstekening, kindertekening, reading, workshops, art