Benieuwd naar jouw levensdoelen en levensmissie?

Doelbewust Leven... Soul Purpose reading/Access Bars behandeling
Katwijk aan Zee

Benieuwd naar jouw levensdoelen en levensmissie?

Via het Hebreeuwse Numerologie Systeem geef ik je de antwoorden.

Jouw naam is geen toeval, maar werd telepathisch doorgegeven door jouw ziel aan je ouders. Tijdens mijn numerologie readings maak je kennis met jouw unieke Light Codes. Met deze codes krijg je eindelijk antwoord op jouw levensvragen!

De blauwdruk die hoort bij je naam heeft de vorm van een Hexagram. Elk van de zes punten in het Hexagram staat voor een speciaal aandachtsgebied in jouw leven, te weten: fysieke talenten, fysieke uitdagingen, fysieke doelen, spirituele talenten, spirituele uitdagingen en spirituele doelen.

En als laatste maar niet de minste staat in het midden de code van jouw Zielsplan. Deze code geeft het antwoord op de vraag met welk specifiek (zelfgekozen!) doel jij hier op aarde bent!

Access Bars.

Aanvullend doe ik sinds kort ook Access Bars behandelingen.

Access biedt een aantal technieken en processen die ontworpen zijn om meer bewustzijn mogelijk te maken voor iedereen. Bewustzijn omvat alles zonder oordeel. Het is de bereidheid en de capaciteit om totaal bewust en totaal aanwezig te zijn in elk gebied van je leven.
Door punten op je hoofd licht aan te raken, worden de energieën geactiveerd en blokkades opgeheven en word je bevrijd van allerlei beperkende gedachten, gevoelens en emoties.

Nu een1,5 uur behandeling ter introductie van € 90 voor € 45.

Wil je een voorproefje krijgen van wat numerologie je te vertellen heeft of een Acces Bars behandeling? Ga naar mijn website en vul het aanvraagformulier in.

Over Doelbewust Leven... Soul Purpose reading/Access Bars behandeling

Ik vroeg me lange tijd af: wat is nu de zin van mijn leven? Totdat in 2019 Hebreeuwse Numerologie op mijn weg kwam. Ik volgde mijn intuïtie en dook erin… Ik was op zoek naar duidelijkheid, naar antwoorden. Wie ben ik, wat wil ik, welke richting wil ik inslaan, wat is mijn levensdoel?
Ken je dat..? Je voelt dat er meer uit het leven te halen is, je zoekt een invulling die je blij en gepassioneerd maakt. Een levensinvulling dat je het gevoel geeft dat je aan iets bijdraagt, er toe doet.

Ik volgde een numerologie opleiding in Engeland en realiseerde me dat ik hiermee als coach aan de slag wilde. Ik vind het mooi om te zien hoe numerologie iemand kan helpen om meer zelfinzicht en focus te krijgen.

Vanuit Katwijk aan Zee geef ik met veel plezier numerologie readings, live of via Zoom.

De reading doe ik aan de hand van de Light Codes in het Hexagram (Davidster). Deze codes zijn gebaseerd op jouw geboortenaam en onthullen jouw persoonlijke talenten, uitdagingen, doelen en natuurlijk ook je unieke persoonlijke Zielsplan.

Als je op mijn website een volledige reading aanvraagt, krijg je na afloop daarvan jouw persoonlijke Hexagram, een immer durende bron van inspiratie en activatie.


Conscious Living / Doelbewust Leven

Andrea Spanjer-van Egmond

Noordzeepassage 40
2225 BS Katwijk aan Zee

Benieuwd naar jouw levensdoelen en levensmissie?