energetisch healer

Engelwortel Healing
Noordwijk

hoog energetische healing in combinatie met plantenhealing en aromatherapie puur aromatisch - Noordwijk

Mijn naam is Evelien Logtenberg. Vanuit mijn holistische denkwijze geloof ik in overvloed van welzijn en balans in ieder mens en eenieders zelfhelend vermogen. Na reiki 2 -2016 ging mijn spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling. Een jaartraining gevolgd -2018 –“Breng je talent vrij de wereld in” waar mijn talent ook naar voren kwam als energetisch healer.

Concept: hoog energetische healing in combinatie met aromatherapie puur aromatisch en plantenhealing.


Kern healing: het helpt positieve veranderingen in je leven door te voeren en leiding te nemen over je leven.

Gericht voor mensen die op zoek zijn naar verstilling en verlangzamen of voor degene in een transformatieproces.

 

Quote “What is planted in each person`s soul will sprout“

-RUMI-

 

De healing: mix van Pellowah Healing en Holy Fire Reiki.
De etherische oliën zijn biologisch geteeld. De praktijkruimte is ingericht met planten; deze geven een positieve bijdrage aan je gezondheid en welzijn. Dit is wetenschappelijk bewezen. Ik geloof in het hoog energetische vanuit de Bron, wat ik als kanaal mag doorgeven. Middels de persoonlijk afgestemde healingen ben ik een brug tussen hemel en aarde.

Geboren te Zwolle, wonend in het westen sinds mijn 23e. Een paar jaar in het buitenland gewerkt; Vietnam en cruiseschepen wereldwijd. Een confrontatie in mijn leven was een keerpunt en een blik naar binnen. Juist van deze moeilijke periode heb ik veel geleerd achteraf. Alle dingen die ik heb meegemaakt in mijn leven en vorige levens hebben mij gevormd wie ik nu ben! Leuke levenslessen maar ook minder leuke. 

 

Over Engelwortel Healing

Evelien Logtenberg- Noordwijk

Vanuit mijn holistische denkwijze geloof ik in overvloed van welzijn, geluk en balans in ieder individu. Ikzelf sta voor duurzaamheid en om goed te zijn voor Moeder Aarde gericht op de lange termijn. Ik geloof in het hoog energetische vanuit De Bron. Middels de persoonlijk afgestemde healingen ben ik een brug tussen hemel en aarde. Dit geheel zie ik als mijn missie. Het is tijd om naar de roeping van mijn ziel te luisteren en dit naar buiten te brengen.

In Zwolle opgegroeid, verhuist op mijn 23e naar Den Haag. Gewerkt 25 jaar als bloembinder ook in Vietnam en 2,5 jaar op diverse cruiseschepen wereldwijd. Hierna verhuist voor een baan regio Bollenstreek en dit bedrijf ging failliet. Plotseling stond ik zonder baan, geen vrienden of familie dicht in de buurt. Dit was een keerpunt in mijn leven. Alle dingen die ik heb meegemaakt in heel mijn leven en vorige levens hebben mij gevormd wie ik nu ben. Ik ben gaan wandelen, meditatie, yoga, zelfreflectie. Ik voel veel liefde voor stenen waar ik ook mee mediteer, ze zijn als buddy`s voor mij. Sinds 2015/2016 beoefen ik reiki 1 en 2. Daarna ontwikkelde er zich veel in mij en ging het in een stroomversnelling. Ik heb geen Pellowah Healing en Holy Fire Reiki geleerd van een aardse leraar, maar ontvangen vanuit Het Hogere. Dat is voor mij een motivatie geweest om mijn eigen praktijk te beginnen. Een spirituele jaartraining gevolgd 2018  waar mijn talent ook naar voren kwam als energetisch healer.

 

 


Engelwortel Healing

Evelien Logtenberg

Albert Verweystraat 6
2202 NL Noordwijk

energetisch healer