Balans herstellen en levensenergie vrij laten stromen door energetische behandelingen.

Hart van Jade
Lisse

Healing Een energetische healing herstelt de balans en laat jouw levensenergie weer vrij stromen. Healing helpt o.a. bij emotionele klachten, vermoeidheid, slaapproblemen, opgebrand gevoel, onrust en stress.  

Energie is de basis van ons leven. Als de energie in je lichaam vrij stroomt, functioneert je lichaam optimaal. Alle zelfgenezende systemen doen automatisch hun werk en je voelt je vitaal en gezond. Onverwerkte emoties en ervaringen - stress, verlies, trauma's en vastgeroeste patronen en denkbeelden - kunnen je energie verstoren. Je zit dan niet lekker in je vel, hebt weinig energie en leeft niet meer vanuit je kracht, vanuit wie jij bent. Sommige mensen noemen dat ook wel ‘in de overlevingsstand staan’. Of je hebt alles wat je wenst, maar ervaart toch nog een leegte. Ook dan kan er sprake zijn van een energetische disbalans.We leven in een tijd waarin we blootstaan aan vele prikkels van buitenaf, en waarin de maatschappij veel van ons vraagt. Het vergt veel energie om je staande te houden. Dit kan onbewust van invloed zijn op je energiesysteem. Tijdens een healing stem ik af op positieve, universele energie. Die geef ik via mijn handen door aan jou. 

Wat doet healing?

Healing versterkt het zelfgenezende vermogen van je lichaam en geeft je energie op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Het helpt je ook te ontdekken wat belangrijk is in jouw leven en waar jij blij van wordt. Je wordt weer wie je in de basis al bent! Met hernieuwde kracht, en vanuit vrijheid, kun je stappen richting positieve verandering zetten. Healing kan ook ondersteunen na een medische behandeling. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel me of kijk even op mijn website. Ik ontmoet je graag.

 

Over Hart van Jade

Als kind had ik al een sterk ontwikkelde intuïtie, en zo lang als ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in 'de mens achter de mens' en op zoek naar de waarheid van ons bestaan. Dit heeft er toe geleid dat ik vele opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gevolgd heb. o.a. Psychologie van Jung, Familieopstellingen, Healing en bewustwording en Meditatiedocent. Bij het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep heb ik vele en gasten en vrijwilligers mogen begeleiden bij ( levens) vraagstukken en rouwervaringen. 

Persoonlijke ervaring

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn werk en opleiding, hebben mij bewust gemaakt van mijn gaven en talenten op het gebied van counselen en energetisch werk. Deze ervaringen en de levenservaring die ik heb, hebben er tot geleid dat ik mij heb 'ont-wikkeld' en meer en meer vanuit mijn hart ben gaan leven. Het verlangen om deze ervaringen door te geven en mensen efficiënt naar bewustzijn, levenspassie en balans te begeleiden is groot. 

Mijn aanpak

Als counselor begeleid ik mensen tijdens een moeilijke of emotionele periode in hun leven. Ik communiceer van hart tot hart en ben ervan overtuigd dat je alle antwoorden op levensvragen al in je draagt. Ik begeleid je naar inzichten en oplossingen waarmee jij je leven met bijbehorende uitdagingen, kunt managen. Dat doe ik vanuit mijn kernwaarden: compassie, liefde, verbinding, heelheid, licht en luchtigheid. Ook een energetische behandeling kan ondersteunend zijn. Samen onderzoeken wij jouw behoefte. 

Ik ontmoet je graag, je bent welkom!  

 


Hart van Jade

José Kortekaas- de Groot

Zwaluwstraat, 28
2162GA Lisse

Lid van beroepsvereniging

Balans herstellen en levensenergie vrij laten stromen door energetische behandelingen.