Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderheid

Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderhe
Hillegom

Individuele healing en energie-reading sessies, individuele familie-opstelling en natuurcoachingsessies bied ik aan. Weer helderheid krijgen over wat jij ten diepste wil leven. Terug naar jouw oorspronkelijke energie.

Op afspraak bied ik individuele healing- en energie-reading-sessies aan. Wil je helder krijgen waar je nu staat in je leven? En welk thema nu belangrijk voor jou is op dit moment in jouw leven maak dan een afspraak voor een healing of energie-reading. Tijdens een healing breng ik je energie weer in balans. Bij een energie-reading maak ik contact met jouw wezenlijke energie, jouw essentie. Samen kijken we waar jouw energie in gemak stroomt én waar jouw energie minder of niet stroomt. Je krijgt antwoord op wat nu belangrijk voor je is en waar jij nu behoefte aan hebt. Door hier helderheid over te krijgen breng je de energie in je lijf en in je leven weer in beweging. Je doel en/of thema is duidelijk. Na afloop voel je je ontspannen. 

Tevens bied ik individuele (familie-)opstellingen, coaching binnen én buiten en SoulCollage workshops aan. 

Over Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderhe

Mijn naam is Petra Meiburg en ik werk als wandelcoach, natuurcoach, opsteller, reader en healer. Het allerliefste wat ik doe in mijn leven is werken met mensen. Vooral van coachen, begeleiden en lesgeven gaat mijn hart sneller kloppen. Het liefste werk ik met mensen die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen die, hoe moeilijk de situatie ook is waarin zij verkeren, de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. In de afgelopen 25 jaar heb ik in mijn werk als o.a. reïntegratiedeskundige, jobcoach, loopbaanadviseur en trainer intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling veel mensen ontmoet. Ik vind het mooi om samen met jou helderheid te creëren en stap voor stap toe te werken naar de doelen die belangrijk voor je zijn. 

Mijn eigen weg van persoonlijke ontwikkeling gaat over 'heel zijn én er zijn verhalen van anderen". De weg van het hart. Het inzicht dat ik helemaal goed ben zoals ik ben heeft mij veel levensenergie gegeven. Steeds meer leef ik mijn verlangens. Heel graag ontmoet ik je op mijn pad. Ik verheug me om een stukje samen op te lopen. 

 

 

 

 


Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderheid

Petra Meiburg

Kerkplein 6
2181 JC Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderheid