Petra Meiburg Coach in Hillegom

Petra Meiburg Coaching & Training
Hillegom

Loop je vast in je werk? Heb je geen plezier meer in je werk? Steven je af op een burn-out of overspannenheid. Ervaar je stress en moet je jezelf naar je werk slepen? Ben je altijd moe? Dan is het tijd om een coach-afspraak te maken!

Loop je vast in je werk? Heb je geen plezier meer in je werk? Steven je af op een burn-out of overspannenheid. Ervaar je stress en moet je jezelf naar je werk slepen? Ben je moe? Dan is het tijd om een coach-afspraak te maken!

Als coach help ik vrouwen die vastlopen in hun werk weer letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Ik help je te ontdekken waar jouw energie weglekt. En waar je energie van krijgt. We kijken naar de kwaliteiten die jij van nature hebt. Zet je deze kwaliteiten in in je hudige werk? We kijken of het mogelijk is om weer meer energie te krijgen. En door kleine aanpassingen in je leven de zin in je huidige baan terug te krijgen. Of als blijkt dat je huidige baan niet meer bij je past samen op zoek te gaan naar welke baan nu dan wel bij jou past. 

De coaching kan binnen of buiten in de natuur en zowel overdag als 's avonds.

Na de coaching heb je weer volop energie, je voelt weer verbinding met jezelf en je gaat weer met plezier naar je werk. Een onderdeel van de coach-sessie kan een loopbaanopstelling zijn. 

Over Petra Meiburg Coaching & Training

Mijn naam is Petra Meiburg en ik werk als wandelcoach, natuurcoach en (familie-)opsteller. Het allerliefste wat ik doe in mijn leven is werken met mensen. Vooral van coachen en begeleiden gaat mijn hart sneller kloppen. Het liefste werk ik met mensen die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen die, hoe moeilijk de situatie ook is waarin zij verkeren, de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. In de afgelopen 25 jaar heb ik in mijn werk als o.a. reïntegratiedeskundige, jobcoach, loopbaanadviseur en trainer intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling veel mensen ontmoet. Ik vind het mooi om samen met jou helderheid te creëren en stap voor stap toe te werken naar de doelen die belangrijk voor je zijn. 

Mijn eigen weg van persoonlijke ontwikkeling gaat over 'heel zijn én er zijn verhalen van anderen". De weg van het hart. Het inzicht dat ik helemaal goed ben zoals ik ben heeft mij veel levensenergie gegeven. Steeds meer leef ik mijn verlangens. Heel graag ontmoet ik je op mijn pad. Ik verheug me om een stukje samen op te lopen. 

 

 

 

 


Petra Meiburg Coaching & Training

Petra Meiburg

Kerkplein 6
2181 JC Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Petra Meiburg Coach in Hillegom