Persoonlijke handanalyse en workshops

Handleescoach Janny de Mooij
Sassenheim

Open je ogen voor handen! Handen zijn van oudsher voor de hand liggende bronnen om inzicht te krijgen in je karakter, talenten, kwaliteiten, uitdagingen en valkuilen. Boek een persoonlijke handanalyse of doe mee met een workshop!

Ben je benieuwd naar het verhaal van jouw handen kom dan voor een analyse of geef je op voor één van de workshops. Het inzicht wat je krijgt zal tot herkenning en verrassing leiden en het mogelijk maken om op een meer bewuste manier in het leven te staan.

 

De stille kracht van handen

Handen zijn de spiegels van lichaam en ziel. Zij geven een blauwdruk van jezelf weer. Handlezen is een van de persoonlijkste methodes om meer over jezelf te weten te komen. Tegenwoordig verwachten we dat alles direct toegankelijk, begrijpelijk en veelomvattend is. Dankzij de digitale wereld en de laatste technische snufjes lijkt de wereld wel erg klein geworden. Toch vraagt het nog evenveel tijd om de wezenlijke gebeurtenissen in ons leven te ervaren en te verwerken: iemand leren kennen, verliefd worden, een geliefde verliezen etc.

 

Mensen hebben nog steeds hulp nodig en zoeken raad voor deze thema's. Dit is waar een handanalyse van belang kan zijn. 

Handanalyse kan ons een duidelijk beeld geven van ons aangeboren karakter, onze behoeften en verlangens. Het kan ons inzicht geven in onze talenten, kwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en mogelijkheden maar ons ook helpen bij onze houding ten aanzien van relaties en gebeurtenissen, creativiteit, communiceren en nog veel meer.

 

Persoonlijke Handanalyse

In een persoonlijke analyse krijg je op maat informatie over dat wat jouw handen laten zien.

De analyse bestaat uit twee sessies van elk een uur. Tijdens de eerste sessie (intake) wordt een afdruk van beide handen genomen. Tijdens de nabespreking wordt de analyse van je handen met jou besproken.

Je ontvangt dan ook een beschrijving van de analyse en het antwoord op een eventuele onderzoeksvraag dus datgene waar je naar op zoek bent. Het rapport wordt ingebonden aangeboden. 

 

Workshops Handlezen

Ook in groepsverband kun je kennis  maken met de aspecten van het handenlezen. De verstrekte theorie wordt meteen in de praktijk gebracht door  te oefenen op je eigen handen.Het is een boeiende manier om nieuwe kennis te verwerven en je doet op een praktische en leuke manier basiskennis op. 

De workshops 'Kracht van je handen' worden regelmatig gegeven en gaan door bij minimaal 4 en maximaal 8 aanmeldingen. Kijk op mijn agenda op de website voor data.

Op dit moment geef ik ook de workshop 'Spelen met de vier elementen'.

Heb jij een aarde-,lucht-, of vuurhand? Staan jouw huidpatronen in het teken van aarde, lucht, water of vuur? Zijn jouw kwaliteiten vurig, aards, luchtig of verwaterd? Interessant om te spelen met de vier elementen en handsgewijs jezelf of anderen te helpen in het ontdekken van wie je bent en wat je wilt.

Alles is verbonden met elkaar zo ook de vier natuurelementen. De natuur en wijzelf zijn ook de elementen, we zijn eruit opgebouwd en geven er uiting aan. Zo kunnen we vol vuur reageren vanuit onze innerlijke kracht, onze gevoelens laten stromen, ons geaard voelen, fantaseren en geconcentreerd of luchtig denken. Laten we spelen om dit inzichtelijk te maken.

Om de verbinding met de elementen te ervaren ga je in deze workshop zelf aan de slag waarna je het vervolgens kunt overdragen aan anderen.

 

Het is ook mogelijk om de workshops op locatie te geven. De workshops zijn erg leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeesten, vriendenuitjes etc. Voor een dergelijke bijeenkomst wordt een aangepast programma gemaakt. Data en tijd ook in overleg. Neem je contact op?

 

 

Over Handleescoach Janny de Mooij

Ik hou van handen!

Afgestudeerd in 2013 na het volgen van de driejarige opleiding aan de

School der Universele Handleeskunde.

Afgestudeerd in 2021 na het volgen van de driejarige opleiding master ouder-kinder opvoedcoach.

Gecertificeerd in 2021 voor het 9 jarig kind specialist en in 2022 als 'ik leer leren' specialist.

Verder mijn expertise uitgebreid met cursussen en trainingen op het gebied van handleescoaching.

Ik vind het heel erg leuk je te ontmoeten en je inzicht te geven in jou  ... met je handen!


Handleescoach

Janny de Mooij

Klinkenberg 15
2171AN Sassenheim

Persoonlijke handanalyse en workshops