Aandacht voor je gezondheid is de beste investering in jezelf!

De Groene Leefstijlcoach
Noordwijk

Aandacht voor je gezondheid is de beste investering in jezelf! Ik kan je helpen om hierin de eerste stappen van verandering te zetten. Op weg naar een gezonder leven vol energie.

Wil jij ook meer aandacht geven aan gezond leven? Heb je ook de wens om vol energie te zijn? Veranderingen van je leefstijl kan een positief effect geven op jouw leven. Ik kan je helpen om hierin de eerste stappen van verandering te zetten.

In de sessies van de leefstijlcoaching gaan we dieper in op verschillende onderwerpen die een rol spelen bij leefstijl. Samenwerking en jouw eigen inzet is daarbij belangrijk. Jij bepaalt uiteindelijk zelf welke onderwerpen het belangrijkst zijn. Doordat ik je voor de sessies opdrachten geef, kun je hier van te voren al over nadenken. Deze onderwerpen bespreken we dan in de verschillende sessies. De sessies vinden buiten plaats. Dus we zijn direct al in beweging. Werkend aan een gezonde leefstijl. 

De leefstijlcoaching is gericht op welbevinden. Leefstijl, gezondheid en geluk zijn nauw met elkaar verweven. Als je niet lekker in je vel zit is, is het lastig om een gezonde leefstijl na te streven. Hier zal in de sessies veel aandacht voor zijn.

Ik werk samen. Ik ga iemand niet vertellen wat anders moet. Je bepaalt zelf wat in je leven past. Ik ondersteun je in het maken van de keuzes, gericht op jouw mogelijkheden. 

Omdat ik een achtergrond heb als verpleegkundig specialist, ben ik goed op de hoogte van verschillende (chronische) ziekten. Leefstijlcoaching bij verschillende chronische ziekten is mogelijk, soms kan het er toe leiden dat medicijnen verminderd kunnen worden. Of dat voorkomen kan worden dat er bepaalde medicijnen gestart moeten worden!

Over De Groene Leefstijlcoach

Hallo, mijn naam is Lia Meerkerk. Samen met mijn man woon ik met veel plezier in Noordwijk.

Als verpleegkundig specialist heb ik jarenlang gewerkt in het ziekenhuis. Maar ik realiseerde me dat ik me meer bezig wilde gaan houden met hoe mensen gezond kunnen blijven of een gezonder leven kunnen nastreven. Ik zag soms prachtige voorbeelden van mensen die kleine veranderingen in hun leefstijl aanbrachten en zo een heel ander leven gingen leiden. Die kleine aanpassingen konden al hele grote positieve veranderingen geven. Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal: mensen werden zelfverzekerder en positiever! Dit inspireerde mij zo, dat ik besloot dat ik me ook wilde gaan inzetten voor een gezonde leefstijl. Door samen met mensen te kijken hoe ook zij een gezonder leven kunnen nastreven.

Bewegen in de buitenlucht in de natuur is mijn levensmotto. Dit ga ik dan ook inzetten in mijn praktijk. De buitenlucht en de natuur levert altijd wat op. Al is het maar een fris hoofd! De leefstijlbegeleiding zal buiten plaatsvinden en daarnaast ga ik laagdrempelig sportsessies aanbieden: Slow Sports. Ook zal ik bosbaden/ stiltewandelingen aanbieden. Om ook het hoofd complete rust te kunnen geven!

Ik ben iemand die zich wil inzetten voor een langdurige verbetering van gezondheid. Ik geloof niet in een quick fix. En gezondheid gericht op alle aspecten. Maar vooral gericht op het ervaren van een positieve gezondheid en een positieve mindset!


De Groene Leefstijlcoach

Lia Meerkerk

Kerkhofpad 41
2201 LA Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Aandacht voor je gezondheid is de beste investering in jezelf!