Slow Living Leefstijl

De Groene Leefstijlcoach
Noordwijk

Slow Living Leefstijl. Het waarderen van kleine dingen en het leven in het hier en nu dragen bij aan een goede gezondheid.

Heb je het gevoel dat je overweldigd wordt door de hectiek en constante stroom van prikkels in het dagelijks leven? Verlang je ernaar om weer echt in contact te staan met jezelf, de mensen om je heen en de natuur? Dan is slow living de juiste keuze voor jou.

Slow living is een levensstijl die draait om bewust vertragen en genieten van het leven. Het betekent dat je met aandacht leeft in het huidige moment, de kwaliteit van je leven waardeert en je evenwicht zoekt. Slow living moedigt je aan om te onthaasten, te ontstressen en je te richten op wat werkelijk belangrijk is: je gezondheid, persoonlijke groei, relaties en de natuur. Het houdt in dat je je levensstijl vereenvoudigt, de tijd neemt om te ontspannen en te genieten van kleine alledaagse momenten, en meer verbinding zoekt met de natuur.

Als jij ook de druk en stress van het dagelijks leven ervaart en de verbinding met jezelf en de natuur bent kwijtgeraakt, kan ik je helpen. Mijn slow living levensstijlcoaching vindt plaats in de natuur. Het is gericht op het herstellen van jouw verbinding met jezelf en de natuur, zodat je weer echt kunt genieten van de kleine dingen in het leven. Dit alles met als doel om een gebalanceerd leven te leiden waarin je niet langer overweldigd wordt door de druk van het huidige leven. 

 

Over De Groene Leefstijlcoach

Hallo, mijn naam is Lia Meerkerk. Samen met mijn man woon ik met veel plezier in Noordwijk.

Als verpleegkundig specialist heb ik vele jaren in het ziekenhuis gewerkt en daar heb ik gezien hoe chronische stress kan leiden tot tal van gezondheidsproblemen. Ik heb prachtige voorbeelden gezien van mensen die kleine veranderingen in hun leven hebben aangebracht en daardoor een compleet ander leven zijn gaan leiden. Zelfs kleine aanpassingen kunnen al grote positieve veranderingen teweegbrengen, zowel fysiek als mentaal. Deze ervaring heeft mij geïnspireerd en ik wil nu ook een bijdrage leveren aan een gezonde levensstijl. Mijn doel is om mensen die veel stress ervaren in de huidige maatschappij te begeleiden naar een slow living levensstijl.

Bewegen in de buitenlucht, omringd door de natuur, is mijn persoonlijke motto. Dit zal dan ook de basis vormen van mijn praktijk. Buitenlucht en natuur leveren altijd iets op. De leefstijlbegeleiding die ik bied, zal plaatsvinden in de buitenlucht. Daarnaast zal ik laagdrempelige sportactiviteiten aanbieden, genaamd Slow Sports. Bovendien zal ik ook bosbaden en stiltewandelingen aanbieden, zodat mensen volledig tot rust kunnen komen.

Ik ben iemand die zich inzet voor langdurige verbetering van de gezondheid. Ik geloof niet in snelle oplossingen, maar in gezondheid die zich richt op alle aspecten van het leven. Het gaat vooral om het ervaren van een positieve gezondheid en een positieve mindset!


De Groene Leefstijlcoach

Lia Meerkerk

Kerkhofpad 41
2201 LA Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Slow Living Leefstijl