Hoe gezond bent u werkelijk?. Doe de balans test!

Bio balans
Noordwijkerhout

Wist u dat... uw vetzurenprofiel veel onthult over uw gezondheidstoestand?. Dat er een relatief simpele oplossing bestaat die u kan helpen bij pijn en vermoeidheidsklachten?. Doe de balans test! Meten is weten

u zou zich kunnen afvragen waar al die welvaart ziektes vandaan komen?. In deze moderne tijden weten we meer over voeding en wellness dan ooit tevoren, maar waarom nemen onze gezondheidsproblemen in razend tempo toe? De reden is dat we veel te veel omega 6 eten wat in onze voeding verwerkt zit, een overschot aan omega 6 werkt namelijk ontstekingsbevorderend. In ons Westerse voedingspatroon is de inname van omega 6 vetzuren oververtegenwoordigd, en we eten veel te weinig omega 3. Hierdoor ontstaat een disbalans in ons vetzuren profiel. 

Klachten zoals ernstige vermoeidheid, laaggradige en/of chronische ontsteking, darmklachten, mentale disbalans, slapeloosheid, stress, huidklachten, allergieën, luchtwegenklachten, pijn, vroegtijdige veroudering, hartklachten ect... kunnen in beginsel het gevolg zijn van een disbalans in het vetzurenprofiel. Ook Omega 6 vetzuren hebben we nodig, maar we eten er te veel van. Het gaat juist om de verkeerde omzetting waardoor klachten ontstaan. 

Meten is weten! Doe de balans test. Hierbij worden 2 druppels bloed afgenomen door een simpel vingerprikje. Dit wordt opgestuurd naar een onafhankelijk laboratorium. Uw bloed zal worden gecontorleerd op 11 essentiele vetzuren en de omzettig hiervan. Ook mensen die gezond leven en eten kunnen een verkeerde omzetting hebben. Als een test slecht uit de bus komt is het niet de vraag of u al klachten heeft, maar wanneer gaat u ze krijgen!.

Bij afwijkende waardes is er een simpele oplossing. Verhoog uw omega 3 niveaus en bescherm uw cellen tegen oxidatie.

Voor meer informatie en persoonlijk advies sta ik u graag te woord.

 

 

 

Over Bio balans

Mijn naam is Debby Hermsen

Ik ben natuurgeneeskundig en energetisch therapeute (wat betekent aanvullende zorg, dit komt dus niet in plaats van de gangbare medische zorg, maar voegt daar iets aan toe). Verschillende studies heb ik met succes afgrond. Meer informatie kunt u vinden op mijn website.

De therapievormen waar ik mee werk zijn; Hirudotherapie (bloedzuiger therapie), vaat therapie (Bemer) en NES health therapie (energetische lichaamsscan en behandeling). Daarnaast test ik door middel van een droog bloed analyse het vetzurenprofiel als aanvullend diagnostisch middel. 

Mijn interesse en enthousiasme is omgeslagen naar een passie om hulp te bieden aan mensen en paarden op bijzondere wijze. Tot op heden heb ik veel mensen en paarden van hun (vaak vervelende) klachten kunnen verlossen. De goede resultaten, waardering en vertrouwensband die ik met mijn cliënten opbouw, maken dat ik elke dag weer met veel plezier aan het werk ga.

Heeft u chronische of acute klachten, mentale disbalans of vermoeidheidsklachten?. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om uw persoonlijke situatie te overleggen.          


Bio balans

Debby Hermsen

Duinschooten 12
2211 ZC Noordwijkerhout

Lid van beroepsvereniging

Hoe gezond bent u werkelijk?. Doe de balans test!