Hoek PhysioManualtherapy

Hoek PhysioManualtherapy
Noordwijk

Fysiotherapie en Manuele therapie

Op zoek naar een fysiotherapeut? Hoek PhysioManualtherapy is een toegankelijke praktijk in Noordwijk, met de voorkeur voor hands on behandeling. Daarnaast is het voor ons ook belangrijk om samen te werken met andere profesionals om mensen te ondersteunen in hun gezondheid. Hoek fysio is sterk in persoonlijk contact en maatwerk.

Graag zijn wij uw hulp op weg naar herstel

Bij Hoek PhysioManualtherapy helpen we u met uw bewegingsprobleem. We kijken samen met u hoe we dit kunnen oplossen en maken in overleg een behandelplan. U kunt bij ons met diverse klachten terecht, van rugklachten, voetklachten tot schouderklachten en hoofdpijnklachten. Daarnaast is Hoek fysio aangesloten bij het landelijk MS netwerk. Door technieken uit de manuele therapie, dryneedling, mckenzie en mulligan kan de therapeut maatwerk leveren.

Over Hoek PhysioManualtherapy

Mijn naam is Petra Hoek, ik woon en werk in Noordwijk.
In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute, en in 2015 als manueeltherapeute.
Mijn vak is ook mijn passie, ik ben graag bezig om anderen te helpen in hun herstel. Mijn specialiteit is hands on behandelingen.
Naast mijn werk heb ik vele interesses en doe ik graag van alles. Sportief op de motor, op vakantie duiken, paardrijden, wandelen met de hond of gezellig met een boek op de bank, ik kan er allemaal van genieten.

 


Hoek PhysioManualtherapy

Petra Hoek

Losplaatsweg 28 C
2201 CV Noordwijk

Hoek PhysioManualtherapy