Opstellingen met Paarden | Ervaar de kracht en de wijsheid van paarden

Paardencoach aan Zee | Stal Paradiso
Noordwijk

Ik help jou je belemmerende patronen in te zien en begeleid je op een nuchtere manier, stap voor stap, naar het doel dat je wilt bereiken. Leef je volledig potentieel, zowel in je werk als in je privéleven.

Behoorlijk klunzig was ik toen ik als volwassene de wereld in trok om alles op mijn manier te doen. Ik heb er hard aan moeten trekken om er iets van te maken. Met de blauwdruk die ik meekreeg uit mijn gezin van herkomst kon ik slechts gedeeltelijk uit de voeten en het heeft erg lang geduurd voordat ik mijn eigen kracht, talent en waarde kon vinden en kon leven. Er moest iets gebeuren.

Ik koos voor familieopstellingen en dit bleek enorm goed bij me te passen. Opstellingen hielpen mij inzicht te krijgen in mijn functioneren en me uit mijn verstrikkingen los te maken. Er ontstond steeds meer ruimte en vrijheid om mijn leven op mijn eigen manier te leven. Een heel verrijkend proces waarvan ik denk dat er eigenlijk nooit meer een einde aan komt. Het fijne van het werken met opstellingen is dat het uitermate efficiënt is. Heel snel de diepte in met groot effect. Vergeleken met de psychosociale hulp die wordt geboden via de GGZ schiet het behoorlijk op. Geen urenlange gesprekken maar direct actief aan de gang met waar je last van hebt. Bovendien geen wachtlijsten.

Ik zet je in beweging en motiveer je in alles wat je wilt realiseren. Dit doe ik samen met mijn paarden.

Nu weet je wie ik ben. En wie ben jij? Ik kom graag met je in contact.

Over Mirjam Rutten

Van kinds af aan heb ik mij thuisgevoeld bij de paarden. Sinds 2001 heb ik zelf paarden, sinds 2005 een eigen stal en in 2009 heb ik mijn diploma tot Allround Holistisch Paardrij-instructeur behaald bij Hofstede Oostrijk.Tevens heb ik bij Bureau de Verheldering de opleiding gedaan tot ‘familie- en organisatieopsteller’ en in dit werk masterclasses en verdiepingen gedaan. 
Ik ben een paardenvrouw en een natuurmens. Ik kan een uitstekende tussenpersoon zijn tussen mens en paardIk sta met beide benen op de grond, geloof in ieders autonomie en vind het fijn met mensen te werken.

Naast mijn paardenwerk heb ik tot op heden als IT-er gewerkt in het bedrijfsleven en speel ik baritonsaxofoon. Ik ben moeder van een volwassen dochter.

 


Paardencoach aan Zee | Stal Paradiso

Duinweg 38A
2204AV Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Opstellingen met Paarden | Ervaar de kracht en de wijsheid van paarden