Vrouwenkracht - reis naar je intuïtie

Nathalie Smit
Katwijk

Voor vrouwen die klaar zijn met leven uit hun hoofd en bereid zijn de (opnieuw) te verbinden met het hart en lichaam. Verzachten, vertragen en verbinden met jouw vrouwelijke kracht. Let the magic happen!

Vrouwenkracht, start op 27 oktober 2023

Ben jij de vrouw die zichzelf (onbewust) klein houdt? Die vrouw die zichzelf wegcijfert? Of de vrouw die veel kan hebben en te veel draagt. Maar eigenlijk lieve vrouw, heb je een groots verlangen. Misschien wel een verlangen naar zelfliefde, je dromen waarmaken, jouw zielspad volgen of lasten loslaten? Terug naar je oerinstinct, vertrouwen op je intuïtie. Oma voelde het altijd aan haar water, waar voel jij het aan of dit een JA of een nee is? 

Resultaat  

Een halfjaar vrouwenkracht betekent een reis naar jouw intuïtie. Afdalen naar beneden, vanuit je hoofd naar ook je hart en buik. We verstillen, zodat jij meer kunt horen. Die echte innerlijke stem van binnen.  

Kortom een diepgaande reis naar zelfontwikkeling:  
- Je maakt een re-connectie met jouw intuïtie. 
- Je gaat beperkende overtuigingen en trauma’s aankijken en loslaten. 
- Je gaat voelen waar jouw eigen plek is in jouw familiesysteem.  
- Je leert je vrouwelijke kracht kennen en omarmen. 
- Je ervaart jouw volle potentieel. 
- Je kunt voelen waar jouw (ziels)pad is en de keuzes die daarbij horen.  

Concreet: 
- De kracht van een groep gelijkgestemde vrouwen die elkaar dragen 
- 6 fysieke bijeenkomsten op vrijdagavond van 19.00-21.30 uur 
- 2 keer een 1 op 1 sessie 
- We werken met familieopstellingen, meditaties, visualisaties en beweging. En wie weet wat zich nog meer aandient: let the magic happen!

Over Nathalie Smit

Hoi, ik ben Nathalie! 

De oudste dochter uit een gezin van 4 kinderen, 33 jaar oud, vrouw van Kees en moeder van 2 jongens. Opgeleid als sociaal werker, NLP Coach en organisatie- en familieopsteller. Jarenlang werkzaam geweest in de Jeugdzorg van groepsbegeleider, teamleider, locatiemanager en projectmanager.
Ik ben een sociaal dier, dus ik geniet van het gezin, mijn familie en vrienden. Ook hou ik van beweging, zoals crossfit, wandelen in de natuur en dans. Ik kom tot rust door lezen en mediteren.  

Het potentieel in mij en van mensen om mij heen heeft altijd getrokken. Wij als mens zijn creators en als we onze creativiteit en manifestatiekracht laten stromen, dan kan schijnbaar uit het niets, iets buitengewoons ontstaan. En dat vind ik magisch! Het heeft even geduurd voordat ik mijn volle potentieel durfde toe te staan en vanuit hier mijn weg in het leven bewandelen. Ofwel uit mijn eigen schaduw, beperkende overtuigingen over te stappen het licht in. Afdalen uit het hoofd, naar het lichaam en het hart, zodat het leven zich aandient inplaats van hard te werken. Dit drijft mij naar het systemische werk en familieopstellingen. Om de mensheid hiermee een stapje verder te brengen en te verrijken.
Het systemisch werk vormt de basis voor mijn coach werk, gecombineerd met alles wat ik aan ervaring en kennis hebt opgedaan. Ik ben leergierig, dus met de jaren komt er steeds meer bij.


Beyourselfcoach

Nathalie Smit

Zeeweg 107
2224CD Katwijk

Vrouwenkracht - reis naar je intuïtie