Intuïtief Systemisch Werken/Familie Opstellingen

Maya Kanhai
Noordwijk

Breng lichtheid in je leven

Als je een familie of organisatie beschouwt als een systeem, dan kun je je voorstellen dat er net zoals in elk ander systeem haperingen kunnen ontstaan.

In families, maar ook in organisaties kun je denken aan verborgen of verzwegen verhalen en familie geheimen waar kinderen bijvoorbeeld verstrikt in kunnen raken uit onbewuste loyaliteit.

Tijdens een opstelling gaan we aan de hand van jouw verhaal naar deze onderliggende verborgen verhalen kijken. 

Door wat verzwegen of verborgen is aan het licht te brengen, transformeert het vanzelf en merk je dat er letterlijk lichtheid ontstaat in je leven. Het gaat niet om om het verleden te veranderen (dat kan nl niet) of om iets te fiksen. Maar om te voelen wat in het verleden niet gevoeld kon worden.

En het is iedere keer anders, omdat iedereen anders is. Maar het resultaat is vaak verbluffend. Dat heb ik gemerkt aan mijn eigen opstellingen.

Ik heb in november 2023 de Jaaropleiding Familie en Organisatie Opstellingen aan de Academie voor Opstellingen van Hylke Bonnema in Amsterdam afgerond. Dit jaar vervolg ik met de verdiepingsopleiding aan dezelfde Academie voor Opstellingen. Verder heb ik van 2022-2023 maandelijks meegedaan aan de jaargroep opstellingen bij Angela Roelen.

Sinds mei 2023 begeleid ik individuele opstellingen en het maakt me zo blij om te zien wat er gebeurt voor mensen die de reis aandurven om op onderzoek uit te gaan. Ik gun het iedereen!

Lijkt het je wat om een opstelling mee te maken, neem dan gerust contact op. 

Over Maya Kanhai

Hallo, ik ben Maya Kanhai en ik hou van energetisch werk. Wij zijn energetische wezens, of we dat nou erkennen of niet. In alles wat ik aanbied, maar ook in mijn dagelijks leven is het volgen van de energie leidend. Dat ging niet van de ene op de andere dag.

Het begon toen ik de Westerse Reiki leerde in 1999 en later de traditionele vorm, Jikiden Reiki in 2008. In 2010 werd Ik Jikiden Reiki® Shihan oftewel instructeur/leraar. Vergelijkbaar met een Westerse Reiki Master. Je kunt bij mij terecht voor behandelingen in persoon of op afstand en ik geef trainingen in Shoden en Okuden (vgl Reiki I en Reiki II).

Afgelopen 20 jaar heb ik van alles gedaan en geleerd op het gebied van energetisch werk, naast Reiki. Inmiddels ligt mijn focus voornamelijk op Reiki en Intuïtief Systemisch Werk.

In november 2023 heb ik de jaaropleiding Familie- en Organisatie Opstellingen bij Hylke Bonnema's Academie voor Opstellingen in Amsterdam afgerond. Intuïtief Systemisch Werken is bijzonder doeltreffend. Ik vind het wonderbaarlijk wat er in het veld gebeurt, voor de mensen die ik mag begeleiden op hun reis, en ook voor mijzelf. Maart 2024 ga ik aan dezelfde Academie een verdiepingsopleiding volgen.  April 2024 ga ik weer de 3 daagse workshop Familie Opstellingen en Ziekte volgen bij Stephan Hausner in Amsterdam. De vorige workshop in november 2023 was nl bijzonder indrukwekkend en leerzaam.

Lijkt het je wat om met mij te werken, neem dan gerust contact op.

  

 


Maya Kanhai

Maya Kanhai

Offemweg 20A
2201 HD Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Intuïtief Systemisch Werken/Familie Opstellingen