Van ervaren, voelen, en zien.... naar inzicht en nieuw perspectief

Vanuit Essentie
Lisse

Heb je een coachvraag over je werk, relatie, familie, je zelfbeeld, een dilemma of verlangen? Met een individuele familie- of systeemopstelling ga je ervaren, voelen en zien wat er werkelijk speelt. Er ontstaat inzicht en nieuw perspectief.

Soms heb je behoefte aan inzicht in een bepaalde situatie, relatie of aspect van jezelf en blijkt dat erover praten niet voldoende helpt. Het risico van enkel praten is dat het voornamelijk mentaal/rationeel blijft. Hierdoor komen (onbewuste) gevoelens en andere relevante aspecten mogelijk niet genoeg aan bod. Systemisch werk kan juist dan uitkomst bieden, dingen in beweging zetten en inzicht geven.

Met familie- of systeemopstellingen ga je daadwerkelijk ervaren, voelen en zien wat er speelt in 'het Veld'; datgene wat allemaal te maken heeft met het onderwerp. Doordat alles gezien en (h)erkend wordt, kan er ruimte ontstaan voor verandering. 

Wanneer Opstellingen kunnen helpen:

  • lastige keuzes (dilemma's)
  • inzicht krijgen in het verborgen verhaal van een blokkade die je ervaart 
  • werkgerelateerde onderwerpen
  • familiedynamiek verhelderen
  • relatiethema's

Ik begeleid individuele opstellingen (1-op-1), en gebruik daarbij verschillende inzichtgevende methoden. Ben je benieuwd geworden en wil je het graag ervaren? Neem dan gerust contact op!

Over Vanuit Essentie

Hoi! Mijn naam is Annemiek van Wijnbergen, en ik woon in Lisse. Als hoog sensitief persoon (HSP) groeide ik op met de aangeleerde overtuiging dat hoogsensitiviteit onhandig was. De opmerkzaamheid, het bewust zijn van de ander, van sferen, van details. Ik kreeg de boodschap mee dat ik het beste zou kunnen functioneren in de maatschappij als ik die aspecten ondergeschikt zou maken. Zo gezegd, zo gedaan. Maar je ware aard laat zich (gelukkig!) niet negeren… 

En dus voelde ik op een bepaald moment dat ik echt mezelf wilde zijn, een sensitief persoon. Ik zocht contact met gelijkgestemden, leerde mijn gevoeligheid op waarde schatten, en deed mee aan inspirerende workshops en retreats. Dat hielp enorm om de aangeleerde overtuiging los te laten en steeds meer vanuit mijn essentie te leven. Daarnaast groeide mijn interesse om anderen te begeleiden in bewustwording. Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als communicatiemanager volgde ik een opleiding tot integratief therapeut. Sinds de start van mijn praktijk Vanuit Essentie in 2007, heb ik aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder Post-HBO loopbaancoach, Professioneel coach, Familie & Organisatieopstellingen, en medische & psychosociale basiskennis. Mijn (heldere) gevoeligheid is mijn kracht geworden, en deze zet ik met veel plezier in tijdens sessies. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Hartelijke groet, Annemiek van Wijnbergen


Vanuit Essentie

Annemiek van Wijnbergen

Heereweg 59
2161AD Lisse

Van ervaren, voelen, en zien.... naar inzicht en nieuw perspectief