Transformal Breath met Energetische Healing

Momenten voor Vrouwen
Lisse

Gun jezelf lucht en ruimte! De verbonden ademhaling heeft een heel sterk helend vermogen die je kunt inzetten voor diverse vormen van disbalans in lichaam, geest en emoties. Ga je mee op Ademreis?

Ik gun mezelf lucht en ruimte

Je hoort er overal over maar wat houd de verbonden adem eigenlijk in?

Verbonden ademhaling is een vorm van ademhalen waarbij de in- en uitademhaling met elkaar verbonden zijn, dus zonder tussenpozen. Door op deze manier te ademen ontstaat een diepe ontspanning in je lichaam. Onderdrukte emoties, gevoelens en blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau  komen naar de oppervlakte waardoor er ruimte komt om ze te verwerken en los te laten. Op deze manier kom je weer in contact met jezelf.

De verbonden ademhaling heeft een heel sterk helend vermogen die je kunt inzetten voor diverse vormen van disbalans in lichaam en geest en emoties. Te denken aan opgelopen trauma, mentale vragen, vermoeidheid, angst en paniekstoornis, seksueel misbruik, vorige levens, burn-out etc. 

Tijdens de verbonden ademhaling ontvangt je lichaam zoveel extra zuurstof dat het als het ware op meerdere lagen gereset wordt.

Voorafgaand aan de ademsessie vind er eerst een korte intake plaats waarin we samen bepalen waar je aan wilt werken, wat je los mag/wilt laten en waar je heen wilt. 

Gedurende de ademreis lig je op een matras met desgewenst een dekentje en kussentje. Er wordt ontspannende, passende muziek opgezet en gedurende de gehele ademreis wordt je professioneel begeleid. Ook kunnen er verschillende geuren gebruikt worden, wat de overgave van je lichaam en geest aan de ademreis bevordert. Tijdens de ademreis kun je dingen loslaten wat niet meer dient, er kunnen emoties vrijkomen maar het zorgt ook letterlijk voor lucht en ruimte in lichaam, geest en emoties. 

Wil je ook ervaren wat een Ademreis voor jou kan doen, wil je een afspraak maken of heb je nog vragen? Neem contact met mij op. 

Over Momenten voor Vrouwen

Mijn naam is Ramona, ik ben intuïtief life-coach, ademcoach en energetische Healer. Moeder van 2 mooie dochters waarvan de oudste dochter Autisme en ADHD heeft. Iets wat regelmatig voor extra uitdagingen zorgt maar ook mij verrijkt als mens zijnde. 

Naast Intuïtief coach, Ademcoach en Energetisch Healer ben ik een ook een echte verbinder, tussen mensen, maar ook zeer zeker een verbinder tussen hoofd, hart en ziel van mensen. Ik heb veel kennis, opleiding en ervaring op spiritueel en coach gebied en verweef dit ook in mijn coaching. Daarnaast ben ik een sociaal persoon, spiritueel maar wel nuchter, humor en doorzettingsvermogen zijn mijn kracht, ben eerlijk en recht door zee, invoelend en doortastend. Het leven heeft mij vele beproevingen en uitdagingen bezorgd, als persoon, als vrouw en als moeder. Wat mij tot een nog krachtiger persoon, Healer en coach heeft gemaakt met een brede, open minded visie.

Veel vrouwen houden alle ballen hoog, dragen dingen met zich mee die ze niet delen met anderen en dit gaat met enige regelmaat ten koste van zichzelf. Voor mijn gevoel mogen vrouwen, moeders, veel meer uit de schaduw getrokken worden zodat ze mogen en kunnen ZIJN wie en wat ze willen zijn. Gezien, erkend, gesteund en gewaardeerd worden hierin.

En dat is ook de reden waarom ik Momenten voor Vrouwen heb opgericht, om vrouwen momenten voor zichzelf te bieden om te voelen wie zij zijn, wat zij willen, wensen en verlangen. Momenten van meer rust, balans, kracht, energie en plezier in het leven. 

Graag verwelkom ik je voor een kennismakingsgesprek om te kijken of ik ook wat voor jou kan betekenen.


Momenten voor Vrouwen

Ramona

Prinsessestraat 97
2161RN Lisse

Transformal Breath met Energetische Healing