Praktische Integrale Bewustzijnstraining : fysiek, gevoelsmatig, mentaal en spiritueel

Nica-Luce
Leiden

Heldere interactieve bewustzijnstraining op 4 niveaus: Fysiek, gevoelsmatig, mentaal en spiritueel. Focus is op versterken van jouw energetische zelfsturing. Direct toepasbaar. Cursisten melden meer vitaliteit, innerlijk evenwicht en zelfwaardering.

Ben je op zoek naar meer veerkracht, meer innerlijk evenwicht en meer energie en zelfvertrouwen? Van harte welkom in de bewustzijnstrainingen Sparkling Life 1-2-3 en  de driedaagse Sparkling Life 4. Ik ben Nicole van Ruitenbeek, gediplomeerd Intuition Practitioner, Aurareader  (2006) en psycholoog (1987).

Ik leer jou hoe je jouw geestkracht verbindt aan jouw lichaamsbewustzijn. We werken individueel, in groepjes en in de hele groep. Je krijgt kennis in hoe jouw 4 energielichamen op elkaar inwerke. Je leert hoe je je gronding kunt versterken door je energie as te centreren. Je leert welke overtuigingen jou versterken of  verzwakken. Je leert hoe je kwaliteiten van één situatie kan vertalen naar andere situaties.

Dat je 7 geestelijke zintuigen ofwel chackra s hebt die jouw intuitieve innerlijke waarnemingen aan je doorgeven. e ontdekt jouw pso-as spier en hoe die spanning reguleert tussen je spieren en je emoties. Je leert jouw eigen levensenergie beter voor jezelf te behouden.

We gaan in op hoe we geprogrammeerd zijn in ons leven, en jouw ervaring van wat hier positief voor je werkt(e) of negatief. En we gaan in op de spirituele wetten van overvloed en synchroniciteit. 

Reacties van cursisten: " ik ben energieker dan ooit en trek me minder aan van anderen". Ik heb meer contact met mijn gevoel". "Ik durf me meer te uiten." "Ik voel me vrijer in mijn keuzes". "Ik stel beter grenzen." "Ik voel meer eenheid in mezelf". "Ik waardeer mezelf meer." "Ik voel me gelukkiger. “

 

Over Nica-Luce

Ik ben geboren in Den Haag als 2e kind in een gezin van 5 kinderen.  Men zegt dat ik al van jongs af aan de leiding nam in groepen. Als kleuter zong ik  voor de kinderen in mijn klas, als de juf even weg moest. Alle kinderen waren happy. Ze zongen mee als ik dat vroeg. Als de juf weer binnenkwam, ging ik weer tekenen. 

Ik wilde begrijpen waarom mensen doen zoals ze doen. Daarom ging ik naar Leiden. Ik behaalde 2 Masters Degrees: Sociale en Organisatie Psychologie en Persoonlijkheidspsychologie en Psycho-diagnostiek. In mijn  projectwerk in industrie en overheid was ik spin in het web tussen vele partijen. Onze kinderen brachten me opnieuw spirituele ervaringen. Ik ging weer op zoek. In mijn werk voor Nica-Luce help ik graag mensen met het ontwikkelen van hun intuitie en hun innerlijke kracht.  Wie ben je, waar kom je vandaan, en waar ga je naartoe?  Hoe houd jij je zelf overeind?  Hoe leef je dagelijks vanuit hoofd, hart en handen?  

In 2006 behaalde ik het diploma Intuition Practitioner en Aurareader aan het Centrum voor Effectieve Intuïtie in Haarlem bij Annette van den Berg.  Ik ben lid van de Beroepsorganisatie voor Aurareaders. Jaarlijks doe ik de bijscholing en de verdiepingsdagen. In de bewustzijns trainingen Sparkling Life 1,2 3 en 4 zijn al mijn inspiraties kennis en levenservaring geïntegreerd. De opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die integraal wil groeien; het roer van haar/zijn leven in eigen hand wil nemen, vooral bij storm op zee.


Nica-Luce

Nicole van Ruitenbeek

Libellenveld 19
2318 VE Leiden

Lid van beroepsvereniging

Praktische Integrale Bewustzijnstraining : fysiek, gevoelsmatig, mentaal en spiritueel