Energetisch werk / reiki

Je mooiste zelf
Hillegom

Reiki biedt ontspanning voor je lichaam en geest. Het versterkt jouw zelfhelend vermogen en brengt balans in je energiehuishouding. Even een momentje van verlichting.

Reiki is een techniek waarbij je via mij de universele levensenergie ontvangt. Dit is altijd aanwezig en ook in jou, maar door allerlei redenen kan jouw energie vast komen te zitten. En dat zorgt voor allerlei klachten, mentaal, emotioneel en uiteindelijk fysiek. 

Voor een optimale gezondheid is het belangrijk dat de energie blijft stromen. Met reiki krijg je een boost van deze levensenergie. Het versterkt jouw zelfhelend vermogen en brengt daarmee weer meer balans in je energiehuishouding. Ik pas ook reiki toe in mijn holistische begeleiding. 

Reiki biedt ontspanning voor je lichaam en geest en is daarmee voor iedereen geschikt. Heb je vragen of ben je benieuwd wat het voor jou kan betekenen, contact mij dan gerust. 

Over Je mooiste zelf

Mijn naam is Esmee Mourik en ik woon in de Bollenstreek. Ik krijg energie van mooie gesprekken met mensen, waarin we echt de diepte in gaan. En ik ben dan ook onwijs dankbaar dat ik mensen daarmee meer zelfinzicht kan geven.

In mijn werk heb ik me altijd al bezig gehouden met het 'interne'. In 2008 begonnen met interne bedrijfsvoering en 12 jaar later steeds verder opgeschoven naar de begeleiding van mensen in mijn omgeving. Na diverse cursussen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en energetisch werk besloot ik een eigen praktijk te openen: Je mooiste zelf.

De diepte in…

Als energiewerker en holistisch therapeut i.o. begeleid ik mensen naar diepgaande zelfkennis op een holistische wijze. Daarbij kijken we naar jouw hele ‘zijn'. Wat draag je op je schouders? Welke emoties voel je? En hoe denk je over jezelf? Dit heeft namelijk allemaal een wisselwerking op elkaar. Holistische begeleiding is dus meer dan praten, het gaat ook om het voelen in je lijf en het leren luisteren naar je hart. 

Wanneer je steeds dichterbij jouw kern komt, dan weet je steeds beter wat voor jou goed is en wat niet. En zul je daar steeds meer naar gaan leven. Ik begeleid je graag terug naar je mooiste zelf.


Je mooiste zelf

Esmee Mourik

Hofzicht 63
2181AE Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Energetisch werk / reiki