Magnetiseren

Homeopathie Praktijk Hornung
Noordwijk

Magnetiseren is een holistische geneeswijze die disbalans in de energiecentra helpt op te lossen. Magnetiseren helpt je om oude pijnen los te laten en blokkades op te heffen, zodat je energie weer kan gaan stromen en je klachten kunnen verdwijnen

Magnetiseren

Energetisch behandelen, of magnetiseren, is een eeuwenoude holistische geneeswijze die disbalans in de energiecentra helpt op te lossen m.b.v. handoplegging. Magnetiseren is niets minder dan het overbrengen van universele energie via de therapeut (de magnetiseur) naar de cliënt. Dit helpt je om oude pijnen los te laten en om eventuele blokkades op te heffen, zodat de energie weer kan gaan stromen en jij weer vooruit komt in het leven.

Magnetiseren en het zelfherstellend vermogen

 

Dit energetisch lichaam bestaat o.a. uit chakra’s (energiecentra), je aura en je Hara-lijn. Hier stroomt energie doorheen. Wanneer je volledig in balans bent, stroomt deze energie gemakkelijk door, maar bij een disbalans kan de energie stagneren. Eén van deze onderdelen kan dan geblokkeerd zijn of over gestimuleerd raken, waardoor de energie niet goed door je fysieke en energetische lichaam kan stromen.

 

Door middel van energieoverdracht (magnetiseren) door een magnetiseur kan een blokkade worden opgeruimd (oude, overtollige en negatieve energie) en vervangen door nieuwe, schone en positieve energie. Het doel hiervan is dus om de energie weer soepel te laten doorstromen, waardoor je zelfherstellend vermogen ook weer optimaal kan werken. Hiermee help je dus jezelf helen, met een vermogen wat bij iedereen aanwezig is.

Wil je meer weten wat magnetiseren voor jou zou kunnen betekenen? Neem contact met me op met je vragen, of maak een afspraak voor een gratis kennismaingsgesprek (15 inuten)

Over Homeopathie Praktijk Hornung

Ik ben Marjon Hornung-Müller, getrouwd en moeder van 2 dochters. Geboren en getogen in Twente en na omzwervingen uiteindelijk beland in het heerlijke Noordwijk.

Niet alleen heb ik lang gezocht naar mijn ideale woonplaats, ook de zoektocht naar mijn ideale baan  heeft een lange tijd geduurd. Als klein meisje wilde ik al bij AZG werken, om mensen te helpen én meer van de wereld te zien. De HBO-v paste niet bij mij. Daarna ben ik verder gaan studeren voor biochemisch analist, mijn eerste baan was bij een groot biotechnologisch bedrijf. En nadat ik eenmaal in de deze hoek aan het werk was, vond ik het moeilijk om die diepe wens uit te kunnen voeren.

Tot er klachten kwamen: burn-out en schildklier problemen. Dat schudde me wakker en kwam de vraag: is dit het voor de rest van mijn leven?! Niet zo lang daarna kwam ik een aankondiging voor de homeopathie-opleiding tegen. Er was gelijk herkenning, DIT IS HET!

Gelijk mijn jongste dochter ging ik ook naar school. Zij groep 1, ik voor 5 jaar naar de “heksenschool”. Pittig, maar voor het eerst was ik zo gelukkig op school en leerde ik de dingen waar ik echt iets mee kon. En kon ik later aan het eind van de opleiding na 16 jaar afscheid nemen van de farmaceutische industrie en aan de slag gaan met mensen helpen helen. Vanuit jouw diepste zelf, want daar ligt eigenlijk alles wat we nodig hebben. Niets meer onderdrukken, maar genezen waar het echt om gaat.


Homeopathie Praktijk Hornung

Marjon Hornung

Nieuwe Zeeweg 82
2202HB Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Magnetiseren