Zemra Coaching en Healing voor volwassenen, kinderen, dieren en ruimten

Zemra Coaching en Healing
Lisse

Je hebt alles in je wat je nodig hebt, maar je hebt ook een hele krachtige geest die je flink in de weg kan zitten. Samen kunnen we de blokkades loshalen, de lessen duidelijk maken, de sprong wagen naar wie je bent, echt bent. Je mag er zijn!

Over jou. 

Daar gaat mijn werk over. Want daar gaat het te weinig over in jouw leven. Tenminste, waar het echt over moet gaan. Wat je echt dwarszit, wat je echt wilt, waar echt je kracht ligt. Alles wat ondergesneeuwd is in het dagelijkse leven. Wat in een hoekje moet omdat er geen ruimte voor is. Wat je ziek maakt omdat er geen ruimte voor is. 

Je hebt alles in je wat je nodig hebt. Alle informatie, alle talenten, alle mogelijkheden. Maar je hebt ook een hele krachtige geest. Eentje die je flink in de weg kan zitten. En je hebt ook heel veel gevoel dat gezien wil worden. En dat kan flink vast zitten in je lichaam en in je leven. Samen kunnen we de blokkades loshalen, de lessen duidelijk maken, je kunt de sprong wagen naar wie je bent, echt bent. Je mag er zijn, helemaal!

Kortom, het gaat om jou. We werken samen met wat jouw lichaam en geest aangeven, in jouw tempo en op de manier die bij jou past.

Wie je bent is wie je was, wie je wordt en alle groei ertussen.

Over Zemra Coaching en Healing

Zemra Coaching en Healing

Dat ben ik, Imre Gerner. Ik werk met licht, energie, mijn gezonde verstand en een paar goede voelsprieten. Daarmee ga ik met je aan de slag om te kijken wat er vast zit en hoe we het weer kunnen laten stromen.

Mijn handen zijn altijd gevoelig geweest, ik wist al jong dat ik energie kon laten stromen. Pas rond mijn 30e was ik eraan toe om echt te leren hiermee om te gaan. Met mijn persoonlijke groei, groeide ook mijn vermogen om mensen met mijn handen te helpen.

Ik heb ervaring met traumaverwerking, rouwverwerking, kinderen opvoeden, kinderen/ pubers/ volwasssenen begeleiden met hooggevoeligheid (hsp), (hoog)gevoeligheid in het bedrijfsleven, grenzen en relaties, omgaan met energie en entiteiten en nog veel meer. 

De Zemra methode ben ik 20 jaar geleden begonnen te ontwikkelen en die ontwikkelt nog steeds door. Met elke stap die ik zet en groei, groeien mijn behandelingen mee.

10 jaar geleden ben ik begonnen met behandelingen geven. Inmiddels behandel ik volwassenen, kinderen, gezinnen, dieren en ruimten, ik maak ruimten energetisch schoon, ik begeleid volwassenen, kinderen en pubers met hooggevoeligheid (hsp), ik behandel dieren met (fysieke) trauma's, ik begeleid gezinnen met problemen. 

Kortom, ik neem een bak aan tools en vaardigheden mee, jij mag voelen of ik je kan helpen!

Wil je meer weten over hoe ik werk, neem dan een kijkje op mijn website of stuur me een e-mail. Ik ontmoet je graag online en offline!


Zemra Coaching en Healing

Imre Gerner

Van Speykstraat 61
2161VJ Lisse

Zemra Coaching en Healing voor volwassenen, kinderen, dieren en ruimten