Luisterkind (afstemmingen en opleidingen)

Vereniging Integrale Vitaliteitkunde / Agnita Bok
Nieuw-Vennep

Een Luisterkind-afstemming is een gesprek in de energie. Een prachtige methode om diepgaande gesprekken te voeren en vragen kunt stellen die vanuit het onderbewuste worden beantwoord. Ik maak afstemmingen en leidt mensen op tot Luisterkindwerker

De antwoorden geven de aanvrager inzichten en ook oplossingen hoe met het voorgelegde probleem kan worden omgegaan. De ervaring leert dat dit regelmatig grote positieve veranderingen in het leven van mensen kan brengen.

In principe kan een afstemming over elke (levens)vraag, probleem of klacht gaan. Tijdens de afstemming stel ik deze vraag of vragen en schrijf het gesprek uit in een Word-document.

Je kunt denken aan: Je worstelt zelf met een vraag of meerdere vragen over je werk, relatie of wat de volgende stap in je leven mag zijn. 

  • Je kind heeft gedrags- of slaapproblemen, huilt veel of heeft last van angsten en je wilt graag weten waar deze vandaan komen en wat je als ouder kunt doen om je kind te helpen. 
  • Je hebt/jullie hebben een kinderwens maar die is nog steeds niet uitgekomen. Wat blokkeert er? 
  • Er zijn vragen aan een overledene die tijdens het leven niet gesteld zijn. Je wilt deze alsnog stellen omdat de antwoorden jou weer verder kunnen helpen. 
  • Geboorteverwerking. Er kunnen tijdens conceptie, zwangerschap en geboorte bij zowel moeder als kind ervaringen zijn geweest die van invloed kunnen zijn op het verdere leven. Tijdens een afstemming kijken we naar deze ervaringen en welke impact deze hebben.  
  • Er is geen mondelinge communicatie meer mogelijk met een familielid, bijvoorbeeld als iemand in coma ligt, door dementie of afasie, of als iemand in de laatste levensfase is (deze laatste noemen we een Levensbrugafstemming). Let wel: deze afstemmingen mogen alleen worden aangevraagd door directe familieleden. 

Over Vereniging Integrale Vitaliteitkunde / Agnita Bok

~ “Je kunt anderen niet helpen als je jezelf niet kent”~

De afgelopen 15 jaar ben ik tijdens mijn zoektocht naar wie ik in wezen ben en wat ik het liefste doe, met veel mooie en inspirerende mensen in contact gekomen. Allemaal hebben ze mij, elk op hun eigen wijze, hun kennis overgedragen. Zo deed ik opleidingen en workshops op het gebied van (geweldloze) communicatie, coaching, systemisch werk, kinesiologie, mediation, medische- en psychosociale basiskennis en neurotherapieën (Brainspotting™ en PMA™) en Luisterkind.

Naast mijn praktijk in traumatherapie en coaching richt ik mij ook op het maken van Luisterkind-afstemmingen en het geven van Luisterkindopleidingen.


Be-OKé

Vereniging Integrale Vitaliteitkunde

Tarantella 1
2152 SG Nieuw-Vennep

Lid van beroepsvereniging

Luisterkind (afstemmingen en opleidingen)