Vind balans tussen lichaam, geest en energiehuishouding!

Edele Handen
Hillegom

Als energetisch therapeut help ik mensen de balans tussen lichaam, geest en energiehuishouding terug te vinden en zo de beste versie van zichzelf te worden. De therapie is gebaseerd op het toepassen van kennis over de chakra's.

Als energetisch therapeut kan ik voelen waar zich een blokkade in het lichaam bevind en weet welke lichamelijke of psychische klachten daarbij horen. Het lichaam draagt vaak de gevolgen van wat het hoofd allemaal verzint. Door er samen naar te kijken kunnen we zien wat oorzaak en wat gevolg is en de blokkade oplossen. Soms combineer ik de gesprekken met een massage. Door aanraking kunnen mensen weer leren voelen en landen in hun lijf. Met voetreflexologie of het aktiveren van drukpunten uit ayurveda of shiatsu elders op het lichaam word het proces van afvoeren gestuimuleerd.

Ik adviseer minimaal 3 behandelingen en een rust van 1 tot 2 weken ertussen omdat het verwerken van wat er geestelijk en lichamelijk gebeurd tijd kost. De eerste behandeling duurt 1,5 uur en kost €92,- de behandelingen daarna zijn €79,- voor een uur en €92,- in bij 1.5 uur in combinatie met een massage.

Over Edele Handen

Mijn naam is Nathalie Even en ik ben Energetisch therapeut, Masseuse en Edelsmid.

Ik ben geboren in Luxemburg en heb als kind in Parijs gewoond. Eenmaal in Nederland heb ik op veel verschillende plekken gewoond maar ben nu met mijn dochter sinds 3 jaar gesetteld in Hillegom.

Acht jaar geleden verloor ik zoals zovelen in crisis tijd mijn (kantoor) baan en besloot dat het roer om moest. Ik bouwde een schuurtje op een hoek van het erf en ging weer aan de slag als edelsmid met zilver, goud en edelstenen.

Ik masseerde eigenlijk altijd al graag mensen in mijn omgeving, dat was vanuit mijn ouderlijk huis normaal. Het geeft een heel goed gevoel om iemand lekker ontspannen en met een glimlach op het gezicht te zien nadat je een massage hebt gegeven. Op een avond nadat ik vrienden een massage had gegeven vroegen zij waarom ik daar niet professioneel iets mee ging doen en dat bracht mij op het idee een opleiding te gaan volgen. Ik vind het menselijk lichaam en de processen die er plaats vinden heel interessant en heb inmiddels veel opleidingen gedaan in onder andere klassieke massage maar ook ayurveda, voet-reflexologie en delen uit de shiatsu.

Ik ben edelsteenkundige en volgde ook een cursus mineralen slijpen. Mijn interesse gaat uit naar kennis van verschillende volken over welke mineralen bij welke mensen passen. Gebaseerd op het sterrenbeeld heb ik mineralen uitgezocht, in een vorm die goed in mijn hand past geslepen en geef hier massages mee. Veel mensen vinden de stenen mooi ook als er geen interesse is in de link met sterrenbeelden. Omdat de stenen snel de temperatuur van mijn handen aannemen en hard zijn kan ik er een prettige diepe massage mee geven. Ik ontwerp en maak sieraden met dezelfde soort stenen waar ik mensen mee heb gemasseerd. Zo vullen de edele kunsten elkaar mooi aan.

Tijdens mijn werk als masseuse zie ik vaak hoe het lichaam de gevolgen draagt van wat ons hoofd allemaal verzint. Dat kan zijn een beetje te veel sport zijn of het gebrek aan beweging maar vaak zie ik de gevolgen van stress. Daar wilde ik mij meer in verdiepen en na veel zoeken kwam ik in 2016 uit bij een opleiding tot energetisch therapeut. Deze heb ik met veel plezier gevolgd en afgerond. Het voelt heel goed om mensen de beste versie van zichzelf te helpen vinden in lichaam, geest en energiehuishouding. 

Graag tot ziens,

Nathalie


Edele Handen

Nathalie Even

Hoofdstraat 125E
2182 EN Hillegom

Vind balans tussen lichaam, geest en energiehuishouding!