Shiatsu/Energyhealing/Spiritual guidance

Akasha Care
Katwijk/delft

Shiatsumassage therapie& Traditionele Chinese Geneeswijzen,Energy healing, Do in & meditatie, Spirituele begeleiding & Consulten

Dmv de energetische behandelmethodes Shiatsu en Reiki maak je weer contact met diepere lagen van je lichaam, geest en ziel. 

Do-in is een reeks meridiaanstrekkingen waarbij ademhaling en meditatie heel belangrijk is. Een soepelere manier van denken, bewegen en ademen brengt je in een andere staat van zijn .

 Doordat je connect met je I am, ben je in staat om ook meer op kosmisch niveau te kunnen waarnemen. 

Lichamelijke en psychische klachten kunnen door bewustwording dmv van aanraking en healing verminderen of verdwijnen. 

Ik behandel van 0 tot 90 en kom op locatie bij mensen aan huis in Katwijk e. o of Delft, waar ik tevens een behandelruimte heb! 

Over Akasha Care

Ik ben Rosalyn Duif, 48 en moeder van 7 kids. Al vanaf jongs af aan ben ik in staat om helder te zien, voelen etc.. Vanaf mijn 21e ben ik hier bewust mee gaan werken en  zo kwam ik ook bij Shiatsu en energyhealing terecht. Ik heb 17 Jr een praktijk gehad en een spiritueel centrum: Heel natuurlijk in Katwijk. Een drukke en succesvolle bedoening totdat het universum besloot om mij wat extra kennis te geven. Mijn praktijkvoering stopte en het roer werd omgegooid. Nu bied ik mijn diensten weer aan. Mijn ervaring en kennis is heel groot en uitgebreid op ieder gebied. Dus geen vraag, situatie of klacht is mij te gek. 

 Je mag erop vertrouwen dat, als dit resonneert met jou en jouw vraag: dit voor jou is bedoeld. 

Ik ontmoet je graag! 


Akasha care

Rosalyn Duif

Rijnsoever 227/Verwersdijk 148
2221 VS Katwijk/delft

Shiatsu/Energyhealing/Spiritual guidance